You must be on drugs or something

Två hela år har min man stått ut med mig idag. Två år! Genom goda tider, men också många svåra tider. Come what may, nästintill. Du är min bästa vän och jag pälskar dig asabasa, Joel. Speedkiss!Tänk att jag faktiskt har hittat någon som orkar med mina humörsvängningar, min jävla humor och min stökiga tillvaro (fast där tryter det, haha). Och vad jag fortfarande inte kan komma över, är hur FA-AN du kunde tycka att jag såg bra ut i de ögonbrynen, eller ja, bristen av dem. Tacka gudarna för att du åtminstone tyckte att jag hade potential.

Jonas Andersson

Jag kan inte påstå att jag kände dig så bra, Jonas. Men vi har festat ihop många gånger, vi gick på Hbo tillsammans och vi bodde i "Camp Hoetel" P&L-08. Det kommer inte att bli detsamma utan dig i bröllopsklänning denna sommar. Vila i frid.


Hej då, nu dör jag

Har gått runt hela morgonen och haft väldans ont i magen, precis vid sidan av naveln. Så kom jag hem och drog upp tröjan, och finner DETTA! Ska det verkligen vara ett blåmärke där?!
Konspirationsteorier

Jag har (efter alldeles för mycket TP-tittande) fått för mig att det händer något underligt (läs Nea överreagerar) här i Stationshuset. Det började med att både min och Joels mobil tappade kontakten med 3. Sedan fick vi strömavbrott i hela lägenheten, förutom i köket. Därefter drog världens storm in över "stan", och samma kväll hittar jag spindlar på varenda vägg. Ska vi skylla detta på slumpen? Åh, nej. Här snackar vi mörka krafter.. To be continued.

Just det, jag bet sönder min läpp också! Men det kan ju faktiskt ha varit mitt eget fel.. ELLER INTE! I'm on to ya! Vänta ni bara, jävla konspiratörer..

Och till sist, skåda! 100%, sexstjärnigt, inte en ton fel! Herregud, jag exploderar nästan av högmod.


Lillördag eller storonsdag?

I förregår var planen som sådan: Jag skulle åka in till stan för att umgås med Rebecka och dricka rödvin i hennes gamla lägenhet. Men! Vi hade bara en flaska rödvin för systemet hann stänga. Becka hade fel nycklar med sig till lägenheten, och hon som hyrde den utav Becka hade i sin tur hyrt ut den till någon utbytesstudent från Italien som inte heller var där.

Så kvällen såg i stort sett ut som så: Vi träffade Linus på väg till Pressbyrån, varpå vi följde med hem till honom, lånade internet, bestämde oss sedan för att sova kvar där, ringde dit lite folk, hamnade i Blair Witch-skogen, köpte mer rödvin, stack till Chez Adam (till vårt försvar så var inget annat öppet!), var där tills det stängde och gick sedan tillbaka till Linus. Eller något i den stilen. Jag hade åtminstone jäkla roligt!

Här är kvällen i bilder:

Red, red wine

Är i full rulle med att göra mig anständig inför ikväll. Ska äntligen få träffa finfina Siv som varit försvunnen ute i stora världen alltför länge. Ser verkligen fram emot att få snacka skit, kedjeröka och dricka rödvin på en vårsolig balkong! Det finns säkert plats för just DIG också, så hör av er! 0735165291 nås jag på.

Imorgon tänkte jag ha ett hemma-hos-reportage (hehe) så ni får se hur vi bor för tillfället, eftersom vi inte blir kvar här så länge till. Alla som vill se vårt skitfina nuvarande krypin räcker upp en hand!

Livin' in the thirties

Jag letar mig fullkomligt galen i jakten på det ultimata cigarettmunstycket. Har längelänge velat haft ett sådant, men det var alldeles nyligen jag fick för mig att ta tag i saken. Det är nästintill omöjligt att hitta, likaså parfym med atomizer, som jag googlat mig fram till att det heter på engelska. Har även hört att det kallas flakong(?). Och sist men inte minst, sko- och hattboxar! Rena helvetet att försöka hitta på nätet. Men jag tänker inte anse mig besegrad. Tips på var man kan finna något av dessa ting uppskattas!

Vogue


gothicroseantiques


iberianahorse (Tror inte ens att detta ÄR en hattbox, liksom. Så svårt är det att hitta.)Tänker sätta mig framför symaskinen och påbörja min Burberry Prorsum-kjol nu. Den måste vara klar till den 22 maj, då jag tänkt ha den till min mosters bröllop.
Och imorgon fick jag förfrågan om att få träffa kära Rebecka Granfeldt som fanimig varit överallt och ingenstans sedan vi tog studenten. Snart ett år sedan vi sågs, men vi firar reunion med femton flaskor rödtjut och skitsnack hela kvällen. Hoppas du har en balkong med kvällssol, Becka!


Att fylla "vuxen"

Det är så pass varmt på baksidan av vår lägenhet att jag hade kunnat ligga ute och sola om jag velat det. Dock sysslar jag inte med sådant trams, då det är väl känt att jag inte KAN vistas i solen, än mindre försöka mig på en snygg bränna. Blir bara leverfläckar och fräknar av skiten. Så jag sitter inne med fönstret öppet och lyssnar till fågelsång istället.


Min födelsedag blev lyckad till slut. Jag hade min pappas sida av familjen på besök, plus min allra bästa vän. På dagen för min födelse tog vi en promenad innan frukost, därefter gick vi till Ätrans nyöppnade second hand affär och fyndade järnet. Jag kom hem med fyra tavlor, en lampa i form av en kobra, två ryska dockor (som jag fick i present av Sarah), ett set handmålade kinesiska vaser och en ishink. Dagen flöt på med sms, telefonsamtal och en hel hög med facebook-gratulationer. Jag var inte bortglömd, inte för en sekund.
På eftermiddagen tog vi bussen in till Falkenberg, gick till systemet och drack sedan rödvin med paketöppning i den lägenhet som pappa hyrde. Framåt kvällen gick vi till Brasseriet och åt middag, och därefter gick jag och Sarah ut på krogen. Det var inte mycket folk ute, men jag hade Sarah hos mig och det är allt jag behöver för att vara lycklig.

Nu har alla begett sig hemåt, och jag har återgått till vardagen och allt vad den innebär. I torsdags fick jag mitt lämplighetsintyg (det tog BARA två år!) så nu skall jag fortsätta med den praktiska delen av körkortet, då jag redan läst det teoretiska. Jag är så glad man kan vara, trots att jag är arbetslös, småfet, knappt har några vänner och har dålig hy.

Man kan väl vara nöjd ändå, eller?

Dan före dan!

Vad FASIKEN (rätt stavat, Joni?) är felet med min blogg? Jag har tydligen mottagit både en och två och sju kommentarer på diverse inlägg, men dom får jag gärna leta upp själv eftersom det inte visas på översikten. Urdumt! Ordna detta genast, annars går vi under!
Och vad FASIKEN (fortfarande ok stavning, Joni?) har Kelly Osbourne gjort med sitt hår?! Jag tänker inte påstå att hon varit någon hårguru genom åren direkt, det mesta har faktiskt varit hemskt. Men detta?
Själva frisyren är ju jättefin, men.. nej till färgen. Marilyn-vitt eller gyllenblont svall hade varit finare, eller bara en mörkare brun á la Twin Peaks-Audrey i säsong 2. Vad tycker NI om Kellys nya hår?

Dagens schema ser ut som sådant: Att först och främst dricka ur min kopp kaffe och gå ut på morgonpromenaden. Sedan påbörja storstädning innehållandes.. ja, allt en storstädning innebär. Allt detta inför ankomsten av min pappa Stefan, hans fru Petra, mina småsyskon Filip och Emilia, och världens i särklass finaste vän Sarah Kestilä. Längtar hjärtat ur mig efter dom alla. Skynda er hit, bila fort genom Sverige! Vi ses snart!

I don't do much talking these days

I've been out walking
I don't do too much talking
These days, these days.
These days I seem to think a lot
About the things that I forgot to do
And all the times I had the chance to.

I've stopped my rambling,
I don't do too much gambling
These days, these days.
These days I seem to think about
How all the changes came about my ways
And I wonder if I'll see another highway.

I had a lover,
I don't think I'll risk another
These days, these days.
And if I seem to be afraid
To live the life that I have made in song
It's just that I've been losing so long.

I've stopped my dreaming,
I won't do too much scheming
These days, these days.
These days I sit on corner stones
And count the time in quarter tones to ten.
Please don't confront me with my failures,
I had not forgotten them.


Det finns väl inget delikat sätt att säga detta på. Jag blir så fruktansvärt besviken när jag upptäcker att det inte finns någon som ställer upp för mig. Jag verkar inte ligga som prio topp 10 hos någon. Jag får väl fira min 20-årsdag ensam.

RSS 2.0