Easy now, fuzzy little peach man.

En del utav er kanske läste min facebook-status "Behöver en nästrimmer så jävla mycket. Känner mig lite full, vilket är smått knepigt eftersom jag inte är det". Nu har jag funderat mer ingående kring ett utav dessa ämnen, men det handlar tyvärr inte om näshår. Jag kom fram till detta:

Att kunna bli låtsasfull är en utmärkt egenskap. Och nej, nu menar jag inte den typen av låtsasfylla då man druckit en hel cider och är "så JÄVLA FULL!", utan helt enkelt den så kallade inbillade fyllan (tar direkt åt mig äran för den nyuppfunna definitionen). De stora fördelarna; det är Åh-så-billigt, du kan dricka hur mycket du vill utan risk att däcka/kräkas/etc, men viktigast av allt - du slipper morgondagens baksmälla! (om man inte vill inbilla sig den också, förstås) Allt blir mycket bekvämare med låtsasfyllan. Tänk dig att du sitter på en sviiiintråkig fest, okej? Lösningen finns där i ditt eget huvud! Häv en platta öl, beställ in en radda shots från din alldeles egna skitsnygga bartender, klunka en butelj med rom, vadhelst som faller dig i smaken! Bli störtfull och festen blir genast lite roligare. En annan trevligt fördel är möjligheten att kunna dricka oavsett vilken tid på dygnet det är, och utan att dina vänner anklagar dig för att vara alkoholist! Det blir inte mycket bättre än så! Kontentan blir alltså att inget går upp mot den mentala fyllan.

Jag har syndat. Säger bara H&M och Topshop. Får nog avboka min tatueringstid..

It's a mash up! Pie and mash up!

Det blev ett par timmars jobb även idag. (VERY) casual saturday, så att säga. Chefen ringer och väcker mig strax innan åtta och frågar om jag kan vara på salongen till tio, vilket gör att jag får fruktansvärt bråttom då bussen går tjugo min över åtta. Jag rusar upp, kastar på mig kläder och tar en kopp kaffe. Inser att jag inte kommer att hinna med bussen, och Joel får lov att skjutsa mig. Både öppnade och stängde salongen idag, och jobbade mellan 09.00-14.20. Kändes förvånansvärt lite som lördag. Ob-tillägg, JA!

Ska kanske inte säga så mycket om detta, men det kan komma att bli en del förändringar på livet inom en snar framtid. Stay tuned!

Casual friday

Idag fick jag faktiskt min alldeles egna nyckel till salongen! "Wooohooo!" som man säger. Jag är kalasnöjd över veckan som gått, idel trevliga människor och glada ansikten. Hallänningar alltså, ni är för härliga!


Casual friday på jobbet. Varsågoda att ta en titt rätt opp i hjärnan på mig när ni ändå är i farten!

Har glömt att berätta att jag fick ett finfint brev med posten i onsdags. Nämligen en inbjudan till min mosters bröllop i maj månad. Det ser jag verkligen fram mot! Det är bara ett problem - vad sjutton är den kvinnliga motsvarigheten till "Kostym"? Cocktailklänning? Långklänning? Vad?Då var även fredagen över, och nu är det dags för sängen. Kan hända att jag jobbar även i morgon, i annat fall ska jag klippa Joels jobbarkompis dotter under dagen.

Prestationer och lovord

Detta gjorde verkligen min dag:

Jag började jobba vid 10:00. Min andra kund var en tant vid namn Maj-Lis, som var en ständigt återkommande missnöjd kund. Hon hade varit på salongen minst tre gånger tidigare för klp+färg och även permanent, men inte blivit nöjd med någotdera. Detta var det absolut sista besöket innan hon gick till en annan salong, för hon var mäkta trött på att inte få det som hon ville. Jag ska nu försöka ge mig på att beskriva hur tantstackarens hår såg ut: Grå botten, mellanbruna längder, orange/rosa partier vid öronen och guldiga "slingor" lite här och var. Enligt Maj-Lis hade alla färgningar efter permanenten blivit felaktiga, min misstanke är att någon fumlat med permvätskan.. Frisyren var ett fruktansvärt dåligt praktikantjobb, med en del egna klipp från hennes kökssax. Och för att toppa detta hade praktikanten även gjort en permanent på henne! Vad som från början skulle bli en stödpermanent, slutade i en permanent på för smala spolar, rullade för brett isär så att hennes bena var tjugo mil bred, samt att topparna inte hamnat i toppapperet på rätt sätt. Jag hittade brytfel på flera ställen. Med andra ord en VÄRDELÖS permanent. Tydligen var det rutin för Maj-Lis att (i ett försök att göra håret mindre pudelkrulligt) varje morgon rulla upp håret på stora läggningsspolar. Trots det blev hon inte nöjd. Nu kunde jag ju inte göra håret opermanentat, men jag kunde göra mitt bästa för att göra henne nöjd ändå. Blev mäkta nervös och fick stor prestationsångest efter detta - jag ville ju inte vara den som fick henne att sluta komma till salongen! Än mindre ville jag vara den som gjorde henne missnöjd ÄNNU en gång. Så jag försökte klippa bort de stora partierna av hår som gav henne hundöron (utan att klippa av henne håret, hon ville ju inte bli korthårig!) och sedan gick jag över till färgen. Lade en 6NR + 6NN med 6% i botten samt på de orangea partierna, och sedan samma blandning fast med 4% på längderna. (Ni får ha överseende med att jag kanske har angett fel blandningar nu, har faktiskt haft tre färgkunder idag..)
Resultatet blev fantastiskt bra! Redan då märkte jag på Maj-Lis att hon var imponerad över mig. Sedan ställde jag mig till att föna ut hennes hår med rundborste, och när allt var klart utbrister hon "Men..! Du fick ut lockarna! Hur sjutton fick du det?! Jag ser ju ut som en filmstjärna! Och färgen sedan!"

Slutsats: Maj-Lis berömde mig så till den milda grad att jag nästan grät en skvätt. Numera har hon utgett sig för att vara stamkund hos mig, och hon kommer även att boka tid hos mig för läggning innan bortbjudningar etc.

Nu är Nea tröttröttrött. (svårt med alla T:n där!) men ska strax ta en kvällspromenad. Duktiga du som orkade läsa hela inlägget.


Tasks (no pun intended)

Jäkla väder. Jag som hade tänkt gå morgonpromenad med musik i lurarna och leka äkta runwaymodellen. Fick ställa in during to awful weather (läs snöstorm). Får gå extra långt när det väl lugnar ner sig i stället.

Mina planer för i dag består av att först och främst MÅLA! Har äntligen fått tillbaka min inspiration så nu tänker jag köra så det ryker. Andra uppgifter är att stryka tvätt, ringa mamma, och göra vegansk lasagne till middag. Hoppas att det ska smaka.

Saker Nea stör sig på: Folk som inte kan använda korrekt svenska. som börjar meningar med liten bokstav struntar i kommatecken och punkter och använder slangord i varjejävlamening och har tusenmiljoner UTROPSTECKEN!!!!!!!!!!!!!!! Fan. Låt mig vara.

Happy happy, joy joy

Jag fick jobbet! Från och med imorgon kl. 10:00 finner ni mig på Salong Tango i Ullared. Så nu tycker jag att alla som har vägarna förbi Ullared borde kika in på salongen och åtminstone säga hej! Självfallet går det även att beställa tid ;)

Walk into my wardrobe (1½ kvm)

I december frågade jag min farmor om hon skulle vilja sticka en mösshalsduk till mig (ni vet, en sådan "tubhalsduk"). Dessvärre hade hon fått lägga stickningen på hyllan då hon har problem med lederna i händerna. I förra veckan damp det ned ett paket med posten. Däri låg en kalasmysig tubhalsduk och ett litet brev från min kära farmor. Det värmde i hjärtat (och på skallen!), tack så hemskt mycket!
Har även glömt att visa de fynd jag gjorde i min egen garderob när jag hälsade på familjen i Torsåker. Jag drog mig till minnes en röd kappa i kort modell som jag hittade på Emmaus i Borlänge för herrans många år sedan, varpå jag letade genom flyttlåda efter flyttlåda av saker jag valde att lämna hemma när jag flyttade ihop med Joel. Tids nog fann jag den, tillsammans med en drös av andra kläder jag fortfarande gillar! Exempelvis en figursydd kavaj i svart manchester med axelvaddar, och en äkta vintageklänning.


Kappan


Klänningen jag fått utav min mormor, som hon hade när hon var ung. Detta är utan tvekan ett utav de dyrbaraste plaggen jag har i garderoben, och troligen ett utav de som sitter allra bäst på min kropp! Jag älskar den här klänningen, men har aldrig fått tillfälle att använda den. Tråkigt nog kommer det tillfället heller aldrig att komma..

För ett par dagar sedan skuttade jag runt i glädje, då jag fick veta att Mighty Boosh-grabbarna är i full gång med en långfilm och ett album! Heja Noel och Julian, jag kan knappt hålla mig tills det blir klart!

Snart (idag!) får jag besked om jobbet på frisörsalongen i Ullared. Vi har redan diskuterat löner, arbetstider, och så vidare, och jag är väldigt positiv till detta! Håll tummarna för fasicken, jag kanske har ett jobb i morgon bitti!

Shopping, sushi och rödvin

Gick upp rätt tidigt imorse, då Joel ville åka till Halmstad och leta upp en kavaj från H&M som han hittade i Eskilstuna innan jul (men lät bli att köpa då). Var framme runt lunchtid och gick raka vägen till H&M där Joel hittade sin kavaj och även en tunnare jacka på rean. Jag fann min kära volangklänning i ljusblå chiffong för 198:-, en hundralapp billigare en tidigare pris. Lyckades även roffa åt mig ännu ett par skor, till kommentarerna av Joels "Men vaddå, har du inte skor så det räcker?" Svaret på den frågan är självklart NEJ det har jag inte!. Man kan aldrig få för många skor.

Uselt kort på både klänning och skor, men jag skyller på ljuset.

Vi hann även med att springa förbi Takenaka sushibar innan vår hemfärd. Deras sushi är alltid god, men sushistället i Falkenberg gör ändå landets godaste. Munorgasm! Har ni inte testat sushi alls (utav någon outgrundlig anledning?) så gör det, för guds skull! Ni vet inte alls vad ni går miste om.

Så kom vi hem från storstaden och tog det lungt fram till 16:00, då Joel begav sig in till studion för att repa. Jag slappade framför tv:n, kollade bloggar och annat intressant, och sedan bytte jag till min "fransk dam"-klädsel och korkade upp vinet och nu är vi framme vid den vinpimplande nutiden.

Entreprenör-Nea

Tänkte vara ute i god tid och berätta för er att man redan nu kan (och borde!) boka tid hos mig inför sommarens baler och andra event. Jag gör både uppsättningar och sminkningar. Självklart går det även att boka tid för färgning, klippning eller diverse. Priser diskuteras vid bokning. Hör av er via bloggen eller skicka ett mail till scatteredfaces@hotmail.com.
Vill ni se bilder på hår/smink jag gjort? Lämna en kommentar så ska jag se vad jag kan göra!

Hektiskt dans i Üllared

Jag har alltså provjobbat på en frisörsalong i Ullared under hela gårdagen, 10:00-18:00 och mellan 13:00-18:00 idag. Det har gått så bra det har kunnat, enligt min mening. Har haft en hel del dam- och herrklp, färg, permanent, osv. Eftersom chefen varit med om en krock och brutit höger tumme (hand?) så har min uppgift varit att ta hand om varenda en som kommit till salongen. Jag är helnöjd med min insats och hoppas verkligen att detta leder till något bra. Och skulle det inte göra det, så får man se det positivt ändå - jag får ju åtminstone lön för dessa dagar. Vilket jag är i stort behov av, då jag hade 37kr på kontot sist jag kollade. Nu vågar jag inte se efter vad som finns kvar..
Update på jobbfronten kommer på måndag, då jag får besked från salongen.

Joel tatuerade sig idag, hos samma tatuerare som jag. Jag avgudar Robban, han KAN verkligen inte göra något fult. Nu är Joels vänsterarm (nästan) lika fin som min! Om han tillåter så kanske jag slänger upp en bild på mästerverket under morgondagen. Nu tillbaka till fredagsmyset!

Shoe whore, javisst! Men annars?

Fick ett mycket märkligt samtal igår kväll. Vad jag först trodde var mitt första hat-samtal, visade sig vara av helt annan avsikt. Det första samtalet kom vid halv elva. Dolt nummer, och det enda som då hördes var andetag i andra luren. Jag lade på, och fortsatte kvällsrutinen (ni vet, borsta tänderna, smörja tatueringen, tvätta ansiktet, osv..) Kort därpå ringde det igen, samma dolda nummer och en tjej som säger "Din jävla hora" på skånska och sedan lägger på. Tänkte vafasicken nu då?! Gick skrattande in i sovrummet och började berätta för Joel om personen som uppenbarligen avskydde mig, varpå det ringer igen. Slår på högtalaren och tjejen i luren beordrar "Ge honom telefonen!" Jag frågar vem hon kan tänkas vilja prata med och hon säger "Jag vet att han är där, ge honom telefonen!" Efterhand börjar jag dock förstå att hon måste kommit till fel person, för denna tjejen är väldigt arg och vill prata med sin man. Jag säger att hon kommit till Nea Larsson, och hon rabblar upp numret. Mitt mobilnummer visar sig vara snarlikt hennes mans nummer, som har 82 i mitten, där jag har 52. Och att höra skillnad på 82 och 52 på skånska var jävlar anamma inte lätt! Tog ett par upprepningar av nummer innan jag och hon förstod varandra, och det visade sig att hon självklart slagit fel nummer. Tjejen blir smått förvirrad men ber om ursäkt och lägger abrupt på i mitt öra. Jag går till sängs och tycker hemskt synd om denna tjej, som antagligen kommit på sin man med någon annan (han hade sagt att han skulle på affärsresa, men befann sig i nuläget i Stockholm, avslöjade hon).
Man tycker ju däremot att det bästa vore att försäkra sig om att man kommit rätt, innan man häver ur sig skällsord hit och dit!

Nu är det dags för morgonrutinen, och sedan åker jag iväg för att provjobba på en salong här i närheten. Önska mig lycka till (och få permanenter!)

Jizz in my pants

Borde sluta kolla på The Mighty Boosh. Vince Noir (Noel Fielding) är så förbannat sexig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Mmm... typiskt mig att vara svag för britter.(Notis till Joel som antagligen läser - Du har ju Kylie Minogue och Idol-Tove och resten utav kändisvärldens blonda tösabitar, så detta är väl inget att hänga läpp för)

Ink.

Har nu varit hos Robban Duphorn i Falkenberg och fyllt på vänsterarmen med ännu mera bläck, till min stora förtjusning. Blir så satans nöjd så fort han skissar upp något, och jag behöver aldrig ändra på något. Allt den människan rör vid blir till guld, haha. Nedan ses godingen i all sin prakt.Har alltså lagt till blåa/orange rosor i ytterkanten av den stora tatueringen på överarmen, som förr slutade med en trädstam. Tyckte att det var ett sådant abrupt avslut, så bad Robban att dra ihop det tillsammans med ena svalan, så det blir nästan som en påbörjad sleeve (vilket det egentligen ÄR!)
Nästa tid fick jag redan den 16:e februari(!) då jag antagligen kör vidare på rosorna.

En soffa, och det var allt.

Hemkommen från Borlänge där jag spenderade gårdagen och kvällen med världens bästa vän Sarah. Började så smått med rödvin, men så fort vi lämnade lägenheten så tappade jag räkningen. Fick gratis öl på Skrubben, var in och vände på Rock House, därefter Flamingo, mer öl och en hel del bekanta ansikten. Kom i säng runt fyra och vaknade vid nio. Därefter var jag så bakfull att jag inte minns tågresan från Borlänge-Hofors, eller hur jag tog mig till tågstationen. Eller om jag glömde något. Min mor tyckte att jag såg levande död ut, och just då kändes det precis så.
Imorgon drar jag mig hemåt Falkenberg igen. Ska bli skönt att få sova på det enda rätta sättet igen - bredvid min man.

Who the fuck is Alice?

De senaste dagarna har varit fyllda med diverse snickerier, målning och barnpassning. Här i mitt gamla hem renoveras det för fullt - badrum, kök och husets fasad rustas upp på en och samma gång. Tycker dock att det enbart är positivt då jag får något att göra om dagarna. Filipha ska hela tiden sitta i mitt knä/hänga runt mina ben, eller att jag ska leka med hennes Hello Kitty-lego. Det sistnämnda gjorde jag i en evighet i förregår, då Filiphas Hello Kittyhäst hette Kalla. Jag kontrade med att min häst hette Bronki, men då hette tydligen hennes häst det. Då fick min heta Läti istället, bestämde hon. Ska slänga upp en film på den storslagna leken så fort jag får tid.

Igår följde jag med min andra syster Stephanie till skolan. En utav lärarna trodde att jag var en ny elev. Min syster går i sjuan...

Ni får en update imorgon då vi spenderat våra pengar i storstaden Falun. Gävle blev nedröstat då tågen gick mer sällan än jag äter kött.

Tvister i tågvärlden

Är för närvarande 2 timmar sen, då mitt tåg från Örebro vägrade vänta på tåget från Göteborg. Lös era förbaskade tvister utan att låta era resenärer lida! Nu måste jag åka en omväg via Borlänge, vilket gör att jag är framme efter fem i stället för klockan tre. Är så uttråkad att jag överväger att spela hänga gubbe med mig själv.. Hinner åtminstone träffa Sarah lite snabbt på vägen, hon lovade att komma till stationen vid fyra och ge mig lite kaffe ;)

Au revoir

Tillägnade kvällen åt att promenera, packa inför resan till Gävle, diverse plockande. Därefter sjönk jag ner i soffan med ett glas rödvin och målade naglarna i svartaste svart. I ren fransk anda. Kanske inte det svarta nagellacket dock. Kände mig lite poetisk och relativ rund omfötterna efter att glaset stod tomt.

Imorgon bitti blir ännu en tidig morgon, då mitt tåg avgår från Falkenberg 08:19. Har slagit rekord i hur fullpackad en resväska möjligtvis kan bli. I never travel light, som någonting Samantha Jones skulle kunna säga. Så sant, så sant. Får se om jag ens kan ta mig tillbaka hem i nästa vecka, då packningen utökats med julklappar och shopping.

Ett år, tur och retur

Pressbyrån måste ha det äckligaste kaffet i hela Sveriget. Ändå köper jag det nästan varje gång jag är i stan, jag förstår inte varför! Måste vara pga att det går så snabbt och lätt att få't.

Har bara med mig positiva saker från Falkenberg idag. Först och främst fyndade jag hela två kalassnygga väskor på Lindex (suprise!) för fucking 129kr. 2 för 1, men de hade inte ens hunnit få upp skyltarna så det visste jag inget om. Här är den ena, en lila i fejkskinn, som man ser väldigt mycket utav.. Första gången på länge jag kunnat köpa size 0, hehe.Dessutom var jag till VPM och svor riktigt fult i receptionen när det visade sig att de inte skrivit upp mitt ärende denna gången HELLER! Krävde att de skulle ordna fram en tid hos Mara (högsta hönset, eller hur man ska uttrycka det) på direkten, och visst fasicken fick jag det till slut. Allt som behövdes var ett års väntan, fyra månader av telefonsamtal och besök på psyk för att få fram en tid och en hel del fula ord, men nu jäklar ska mitt intyg snart dimpa ner i brevlådan. Och då kan jag äntligen fortsätta med körkortet!

Vet någon vart jag kan finna en snabb och billig skomakare att klacka om mina skor? Vet att det finns en vid Ståhlboms i Falkenberg, men han var tydligen ganska dyr i drift. Och jag vill gärna inte behöva skicka iväg mina dyrgripar till Haparanda eller något sådant skit, jag litar inte på Posten.. Tror faktiskt att jag har runt fyra par som måste klackas om. Varav två utav paren inte ens går att använda längre!

Good morning sunshine

Eller ganska långt därifrån.. Gick upp vid den helt omänskliga tiden 05:30 imorse. Kom fram till att allt med en femma framför är Guds bestraffning. Svepte en kopp kaffe och skyndade ut på en promenad med Joel innan han åker till jobbet och jag till Falkenberg. Har möte med ABF vid 10:00, och därefter akuttid hos VPM för bedömning. Verkar äntligen ha kommit till en vettig person som tyckte att vi skulle få detta överstökat så fort som möjligt så att jag ÄNTLIGEN kan fortsätta med körkortet. Återkommer under dagen!

Lights, camera, fashion

Tänker sätta mig och titta på både Djävulen bär Prada och Sex and the city The movie, sedan jag upptäckte att jag måste vara den sista människan på jorden som inte sett någon utav dem. Och däremellan kanske jag knåpar ihop ett pannband, för jag fryser så fasligt om öronen när jag är ute och promenerar, och så kan man ju inte ha det! Sedan tänker jag också tipsa om en skitbra blogg, förutom min egen då, altamiranyc.blogspot.com. En blogg om MOD, dvs. Models off duty som åtminstone jag tycker är intressant och inspirerande.

Sonia Rykiel pour H&M

Jag vet att detta räknas som "old news", eftersom kollektionen redan blivit släppt (och hunnit sälja slut!), men fasicken vilka snygga underkläder där fanns! Sonia (eller Nathalie som hon egentligen heter) har verkligen smak! Men det är väl en sådan typisk fransk egenskap - god smak. Hur som helst, jag letade upp videoklipp från visningen av kollektionen, och det visade sig att favvisen Lily Cole var bland de första modellerna ut! Uhuhunderbart. Visningen i sig var en utav de snyggaste jag sett, i ren burlesque-anda. Hade inte förvånat mig om Dita von Teese poppat upp som gubben i lådan ur ett hästhuvud.Sonia Rykiel pour H&M-visningen kan ni se här.

Make it work

Project Runway blir bara bättre och bättre för varje säsong, får en väldans massa inspiration därifrån. Brukar även se Models of the runway, som handlar om modellerna. Jag har ännu inte skaffat mig någon favorit bland designerna (men Althea lyckas alltid häpna!), däremot hejar jag på Kojii bland modellerna. Ursnygg brud! Vem/vilka är era favoriter?
Snartsnartsnart söndag igen. Förbannar mig själv för att ha missat det första programmet, där Lindsay Lohan medverkade. Fick veta det i efterhand dock, jag som suttit och hoppats inför varje avsnitt. Men det är lätt ordnat via Youtube eller dylikt.

Tänkte passa på och ta en sväng förbi tygaffären i Falkenberg på tisdag. Då åker jag ändå dit för att möta upp med min handledare på ABF. Vill köpa svarta gardintofsar, svart chiffong och transparent svart tyg med vita prickar som sedan skall bli 20-talsinspirerade handskar. Ska dock resa till Gävle senare i veckan, och man vet aldrig vilka tygfynd man kan göra där. Så det tar jag som det kommer.

Till slut vill jag slänga iväg ett tack rätt ut till er 37 (ja, faktiskt!) stadiga läsare som jag har per dag. Galet, med tanke på att jag enbart bloggat i ett par dagar. Men tack och bock för det, hoppas jag är till lite underhållning åtminstone.

VSFS 09

Sitter just nu och kollar på Victorias secret fashion show 09 för tredje gången. Har i och med den fått en ny sweetheart, Abbey Lee Kershaw. Hennes första outfit (se nedan) var så galet snygg att den fick mig att vilja köpa hela henne! Gillar också det faktum att hon har piercing i både näsan och bröstvårtan. Hon är, tillsammans med Lily Cole, mina favoritmodeller.
(Också väldigt roligt för Caroline Winberg att ha kommit upp sig så pass att hon får medverka i VSFS)Har även en update om H&M, som finns att läsa här. Det ger lite klarhet i det hela, trots att många frågetecken kvarstår. "Någon" hade alltså dumpat säckarna med kläder och galgar på fel ställe, vid fel tidpunkt? Tröjorna med hål i ärmarna, skorna med hål i sulorna, alla dessa kläder användes till provdockorna? Nåväl, det känns som en trovärdig historia, och jag antar att vi aldrig kommer att veta om den är sann eller inte.

Imorse blev det en sen lunch-promenad för bara mig och Joel, eftersom vi sov längre än vanligt (det får man på helger!). Vi gick en längre runda, och det var lika kallt som föregående dagar. Såhär frosttäckt och mysig såg jag ut redan efter några minuter.Och till sist - Linus! När fasicken blir vår photoshoot av? Behöver din hjälp, eller åtminstone ett stativ!

Hmm...H&M?

Har ni hört om den så kallade H&M-skandalen? Om inte, hänvisar jag er hit.
Vet faktiskt inte vad jag ska tro om detta, H&M känns ändå som en rätt pålitlig kedja, trots att jag betvivlar att barnarbete är helt utslutet. Men i mitt stilla sinne beskyller jag Manhattanbutiken, och enbart den.

p.s

Jag ville bara framför att jag faktiskt VAR nere i källaren och städade ur igår kväll. Ser ut som att planen går i lås förr eller senare. Mitt enda problem är en utav mina största fobier. Om ni, som jag, trodde att spindlarna gått i ide/gått en hiskelig död till mötes nu i vintertider, så kan jag berätta för er att det har de VERKLIGEN INTE gjort! Förstår inte hur de fanskapen kan överleva i minusgrader. Träffade på inte en, men TVÅ stora, långbenta kräk mitt i städandet. Nu är jag nojig och tror att dom byggt bo i symaskinen..

I heard you fell into a rabbithole

Hej återfall, ta mig dit vi alltid ska.

Ni har antagligen inte missat att det är "inne" att ha underkläder synliga eller utanpå kläderna. Kan inte hjälpa att avsky den trenden. Jag kommer ihåg för ett par år sedan när Britney Spears hade sin bh utanpå linnet, och vilket ramaskri det orsakade. Egentligen skulle man ju kunna säga att hon helt enkelt var före sin tid. Eller så är hon bara tacky. Och det är just vad jag tycker om den trenden - tacky. Känns väldigt "jag är fjorton och vill vara sexig".

Och Jessica Simpson och Billy Corgan?! Nu har väl ändå helvetet frusit till is..?

Fick lov att promenera själv imorse, då Gibson låg och solade sig i sängen och vägrade röra sig en endaste millimeter. Nu i efterhand var det tur i oturen, för han hade nog gett upp redan halvvägs. Det var så fruktansvärt kallt, trots solsken! När jag kom tillbaka hade håret utanför mössan frusit till is.

Längtar till den 5:e mars, då Tim Burtons version av Alice i underlandet har premiär. Ser ut att bli rena rama kioskvältaren. Jag har redan förälskat mig i kostymerna.

Begin a new beginning

13 minus, vindstilla, solen är precis på väg att nå över molntäcket, get the picture? Därför vaknade jag strax efter nio, tog en kopp kaffe och gav mig ut på en morgonpromenad med Gibson (om än ganska motvilligt från hans sida). Trots iskalla, rödrosiga kinder, en nästintill förfrusen näsa och skakiga fingrar så var det härligt! Är i nuläget ute och promenerar minst en gång om dagen, och min man går tillochmed ut och går innan jobbet, klockan FEM! Stående ovationer! Hur som helst, detta är därmed början till mitt hälsomedvetna 2010 (cigaretter ej inräknat). Äter All-Bran med vindruvor och sojamjölk as we speak.

Dagens upplägg: Först och främst att hämta upp och stryka all tvätt. Sedan att gå ner i källaren och se efter huruvida min plan på att sätta upp ett provisoriskt syrum går att genomföra. Kanske också att genomföra den. Senare idag står klipp+färg+bryn på Joels mamma på schemat. Pengar som jag måste spara tokmycket på inför kommande tatuering (19 dec, har jag för mig).

Jag vill ha en walk-in closet. Men det känns rätt omöjligt på 52kvm.

harley jane/saviour

Det verkar visst som att undertecknad har drabbats av en sådan kraftig hybris att hon snart imploderar. Okej, nu räcker det med tredje-personssnacket. Alltså, jag skaffar en blogg, som jag sedan (på allvar!) tror att folk kommer att vilja läsa och kanske även tycka är intressant! Nåväl, JAG tycker åtminstone att jag är intressant och det är ju nästan det enda som spelar någon roll.
Första inlägget - första intrycket. Vilket jag är erkänt urusel på. Så om ni baserat på detta inlägg tycker att jag verkar uppblåst, högfärdig, eller rentav dum i huvudet, så håll ut! Inom kort kommer ni antagligen att älska mig.

RSS 2.0