Idioter, varför finns det inga kvoter, för idioter

Vill bara uppmärksamma att folk som gör personangrepp i min blogg inte är välkomna. Alls. Så far åt pipsvängen med er, nedrans stolpskott.

Runaway train

15:38 sätter jag mig på tåget via Göteborg och Katrineholm, för att till slut hamna i Flen! Har en gigantisk packning som bland annat innehåller ett parasoll. Varför? För att slippa gassande sol på nästa veckas P&L. Ska man tro Aftonbladet så kommer det däremot att vara risk för regn hela veckan, men man kan aldrig vara nog säker. Anländer till Flen 19:11, och därefter ska jag träffa en kär barndomsvän vid namn Michael Lundin för att planera roadtripen upp till Borlänge på tisdag morgon.

Och nu på fredag får jag ÄNTLIGEN träffa min bästa vän igen. Hon kommer ner till Flen för att fira midsommar med oss. Vad jag längtar till dess!

Toppbetyg!

Nu har jag kommit hem från provjobbet i Halmstad. Jag känner mig mäkta nöjd med min insats och tänker att jag faktiskt inte kunde ha gjort bättre ifrån mig. Första kunden (damklp) gav mig 10/10 i betyg, haha. Klippte sedan ytterligare en dam, och därefter två herr. Därmed fick jag gå hem för dagen och tog tåget tillbaka till Falkenberg. Besked om jag fick jobbet eller ej kommer innan den 28:e juni. Jag hoppas givetvis på ett positivt sådant. Gör inte ni?

Notering: Ni vet väl att jag inte tar illa upp om ni någon gång skulle vilja göra er röst hörd här? Go crazy nu!

Något nytt, något gammalt, något blått..?

Och nu ses gårdagens bröllop ÖVERfuckinALLT, det går inte att missa! Hur mycket jag än försöker undvika skiten så ploppar det likt fan upp inlägg i diverse bloggar, grannen ovanpå ville gärna snicksnacka om brudens klänning och maten som serverades och gud vet allt. Blir så trött på det, jag kunde verkligen inte bry mig mindre. För övrigt tycker jag att Victoria är, och alltid har varit, ganska så jäkla.. ja, ful.

Imorgon är dagen D. Då tar jag tåget till Halmstad för att provjobba på Salong Eurostop, med början k. 10:00. Än så länge har nerverna hållit sig i schack, men jag skulle tippa på att de kickar igång tidigt imorgon bitti. En annan trevlig nyhet är att jag eventuellt har en lägenhet på gång i centrala Halmstad, cirka 5 min. från centrum. Den står ledig från och med 1:a juli, och jag ska åka och titta på den det första jag gör när jag kommer hem från P&L. Nu ser jag nästan fram emot en egen lägenhet mer än festival (men bara nästan!)

Kalassjuk och förändring

Som sagt, jag är för tillfället kalassjuk och nyser, snorar och hostar slem om vartannat. Tack för den, Joel! (sarkasm)
Känner trots allt att förkylningen kommer i rättan tid, då jag om en vecka åker till Flen för att fira midsommar, och veckan därpå befinner mig i my hometown Borlänge för P&L! Så jag är hellre dödssjuk nu än om tio dagar!

För tillfället är det mycket som skall kluras ut i mitt liv. För cirka två veckor sedan gjorde jag slut med min pojkvän och sambo sedan över två år tillbaka. I och med detta måste jag nu 1. Skaffa jobb ASAP. 2. Skaffa eget boende. Och sedan få allt att gå i lås! Har som sagt något på gång i Halmstad, men min mobil bestämde sig oturligt nog för att implodera under gårdagen och med min otur = de ringde under tiden telefonen var av. Så vem vet..?

Ej kontaktbar

Förutom på telefonen dock. Som jag fasar för månadens telefonräkning, oj oj. Anledningen till min avsaknad på intranätet är givetvis att datorn där hemma bestämt sig för att lägga ner ännu en gång. Och denna gången vet vi inte vad felet kan bero på. Så jag kommer med alla sannolikhet att vara försvunnen en tid framöver. Ber om ursäkt för detta, om någon nu skulle finna det tragiskt.

Idag är första dagen på min sista vecka på "jobbet". Ledsamt, men jag kommer dock att ströjobba lite här under sommaren.
Har vänligt men bestämt tvingat mitt psyke till att ställa in sig på att sommaren 2010 kommer att bli den bästa på lång, lång tid. Det är nu bara cirka tjugo dagar kvar till P&L börjar. Och färre dagar tills jag får återse min Sarah. Jag tror inte att någon kan sakna sin bästa vän mer än jag saknar min.

Med den här bilden vill jag påpeka att jag längtar tills vi ses, Sarah Josefine Kestilä!


Dream dream dre-eam, dre-e-e-e-eam

Jag vet inte hur det är med er, men jag tror stenhårt på mina drömmar. Inte alltid rätt av, men jag tror att det finns ett slags "meddelande" i varje dröm. Sen är det upp till mig att klura ut vad det kan vara..!

Jag sitter i baksätet i en familjebil. Vi svänger höger ut från Dunker, och hamnar på vägen mot Malmköping. Det är sen eftermiddag, högljudda gäspningar från framsätet. Jag blickar ut genom fönsterrutan och är så trött att jag börjar grina. Då tar någon min hand. Bredvid mig sitter en liten flicka i 3-årsåldern, som ler och säger "Mamma, inte ska du vara ledsen. Jag tycker om dig mest i hela världen! Ska jag sjunga en sång för dig?" Jag nickar och kan inte låta bli att böla lite extra för att jag har en så söt dotter. Sedan sjunger hon en såndäringa sång som ungar brukar dra till med, en låt utan en specifik melodi och med en text som mest liknar vardagsprat. Typ "Min mamma är en fin mamma och en snäll mamma och hon ska inte gråta och vara ledsen för jag älskar min mamma!"

Snippsnappsnut?

RSS 2.0