The notebook

Åh, jag hittade mitt skrivblock i röran i ingenmansland (min väska). Där har jag ju skrivit en hel massa att ta upp i bloggen! Får sektionera ut det så att ni orkar läsa allt.

Först och främst - jag säljer en jädra massa kläder och diverse på Tradera. SNYGGA grejjor den här gången, mestadels sådant jag inte använder längre. Ta en titt!

Saker ni aldrig kommer att få läsa om på min blogg:
- Favoritmusik/filmer
Och ja.. det var allt. Om jag någon gång skulle nämna ett band/en film, så kommer det inte att vara något som är mig varmt om hjärtat. ALLT annat kan komma att nämnas, så tag det i beaktning. Jag har inga hämningar.


Dessutom, Vad jag aldrig skulle få för mig att bära:
- Hängselbyxor. Så. Jävla. Fult. Punkt.
- Guld/silversmycken tillsammans. Big no-no.
- Foppatofflor. Det finns inga ursäkter.
- Rosa. Kommentarer överflödiga.

Ni fattar poängen?

Tonight I'm not takin' no calls, cause I'll be dancin'!

Hon har gjort det igen, allas vår Gaga. Senaste nytt är utviket för V Magazine. Och hon är lika snygg som alltid, inte sant?
huffingtonpost.com


agentsmithfiles.wordpress.com

Skulle DU neka till DET?! Nej, just precis.

Ännu en tävling!

Passade på att slänga in mitt bidrag i solsemestertävlingen på Nelly.com. Vårens mesta färg, beige/nude ihop med bandeau och lite bredare trosor. Jag. Vill. Ha. Den! På really.
Min designade bikini på NELLY.COM

Rösta på min fräsiga bikini här! JAG VILL SOLA! :(


Vecko-update

Sen uppdatering (som vanligt), men det är ju ingen som läser skiten ändå, haha. Var som sagt i Malmö för första gången någonsin i tisdags. Kul att se staden, gott att äta sushi och trevligt att bli uppassad. Så här blev resultatet!
Vissa bilder är redigerade via internet, resten inte alls. Därav kvalitén. Vi har som sagt inget redigeringsprogram på datorn ännu.

Samma kväll tog jag tåget till Halmstad och sov hos min kära vän Linus, och här inträffade dagens goda gärning! På hemvägen från tågstationen möter vi plötsligt en dyngsur Golden. Jag håller kvar stackaren medans vi ringer polisen och anmäler honom som upphittad. De hittar ingen ägare, så vi fortsätter hemåt Linus med hunden i släptåg. Är på väg att hämta ett koppel för att lättare kunna ta med honom ner till stationen, när polisen ringer upp och säger att ägaren hört av sig. Vi stannar vid en rastgård och ett par minuter senare kommer ägaren. En biffig knarkar-skinhead som säkert inte var mer än 30, men såg ut att vara 45+. Han tackar oss men skäller på hunden som sprungit bort, och toppar med att bland annat kalla honom åsna och säga att han ska sälja honom. Jag blir förbannad och ledsen på samma gång, men det var ju ändå det rätta att göra.

Och till sist, jag har sagt upp mig från salongen. Min chef var helt otrolig. Han var i princip aldrig där, och när han väl var det så låg han i massagerummet och sov. Bokningssystemet följdes inte alls - kunder bokades inte in, eller bokades in fel, eller bokades in men fick inte behandlingen utförd då han sket i att öppna salongen. Droppen var när han i måndags rusade ut i salongen och skällde ut mig inför mina kunder för att jag väckt honom. Så i fredags jobbade jag min sista dag där, och är numera arbetslös ännu en gång. Skulle egentligen ha varit där till den 9:onde april, men så blev det alltså inte. Jobbtips?

Malmö beachparty!

Om det hade varit sisådär fyra månader framåt i tiden. Nu är det vår, hm.. höst? Pissväder? Jag beger mig i vilket fall som helst mot Malmö nu, och jag kan inte låta bli att känna nervositeten komma krypande. Börjar så smått inbilla mig worst case scenario - platt fall på runway! Haha, det hade inte förvånat mig. Kommer antagligen inte att kunna meddela er hur det gick ikväll, då jag ska övernatta i Halmstad och inte kommer hem förrän imorgon eftermiddag. Men foton skall tas, och håll tummarna för oss nu!

Södermanland-Flen-Orrhammar-Violvägen-PARDEY

Swebus Express Torup-Norrköping på fredag kväll den 12 mars, dagen därpå firade vi pappas födelsedag med pompa och ståt. Det bjöds på paella, morotskaka, gott om förfriskningar och stämningen var hög. 20 extra pers i kåken, som senare mot kvällen mer kändes som 40 pers, minst. Blev självklart en del soffsittande också, för att dansa och sjunga med i Melodifestivalen (undertecknad dansade ej, men sjöng desto mer).
Min lillasyster Emilia hälsar febrilt till bloggens läsare (pfft, stadiga 5 st per dag)


Denna bild har nästan allt att fnissa åt. Min kusin Hampus crazy rocker-pose och Eriks intensiva danscoma, för att nämna ett par.


Robert, Erik och en glimt utav raggarsträngen, samt min kära far (nyblivna 42-åringen) längst till höger.Vidare till nutid, onsdag den 18:e. Är i fullt sjå med att göra mina skolådor lite roligare, i väntan på de där väskorna för skor som jag söker så efter. Två är i princip klara, och de ser ut så här:
Glömde nästan det roligaste just nu - ska vara modell i Malmö i nästa vecka. Ser fram emot det som en tjockis ser fram mot efterrätten!

The Rains akustiskt

I onsdags spelade min man och dennes band på museet i Falkenberg. Väldigt mysig spelning med en hel del folk, och killarna skötte sig exemplariskt. Jag bölade nästintill vid ett tillfälle, haha. Youtuba The Rains, eller gå in på www.myspace.com/therainsswe för att höra't! Gör det NU!
Stackars Jakob syns inte bakom Joel. Sucks to be the drummer, eller?

Museets nuvarande utställningar heter "Staden" och "Äntligen vuxen?". Båda var väldigt intressanta, främst Staden. Jag gick runt helt själv på våningen, petade på saker och fotade hej vilt. Det kändes utan tvekan som att vara en främling i någons hus. Provsatt soffor, kikade i skåp och lådor, etc. Levde ut lite kriminella drömmar helt enkelt. På ett fullt lagligt sätt.

Äntligen vuxen-utställningen var inte lika intressant, men jag fann däremot en fotoautomat (big suprise!) där man kunde se hur man kommer att se ut när man blir lite till åren. Kasst gjort, men hur som..
Jag undrar om dom tagit hänsyn till min rökning här? Och HAHAHA på bebis-bilden. Öronen?!

Nu sätter jag mig på en buss och åker fyra timmar uppåt i landet, slutdestination Flen.OH HAPPY DAAAAY

Först och främst - idag fyller vår son sitt allra första år! Tiden går så fort, så fort. Jag försökte mig på att göra en "hundtårta", men resultatet blev mediokert. Grunden består av tofuglass (Hallå? Vilka tror ni ska äta upp resten sedan? Inte Gibson i varje fall..), runtom ligger köttbullsbitar och ovanpå en skopa av hans egen mat. Stolpskottet i mitten skall symbolisera en etta, då jag helt glömde bort att köpa ett tårtljus. Nu i efterhand hade nog ett brinnande ljus varit ett dumt drag, vi hade kunnat få spendera kvällen med att plåstra om svedda morrhår..
Så frickelifrickin gott att han inte stod still en mikrosekund ens.
Fick hem dessa raringar idag! Curse my wide feet, dock. De sitter helt okej, bara att de känns aningen för långa. Problemet är bara att mina fötter är så pass breda precis under tårna (I linje med knölen nedanför lilltån), att jag får nobba flertalet skomodeller för att jag helt enkelt inte får in fötterna i dem. Tack och lov fick jag precis plats i dessa, och då får de stanna. Plus på att mina ben ser milslånga ut på bilden.

Kraschad dator

Håhå-jaja! Äntligen har saker och ting återupprättats här hemma. Internet lever! Efter en period av grov abstinens till följd utav en virus-kraschad dator, så har nu alla filer raderats och datorn har ominstallerats och min abstinens har mildrats. Mitt nuvarande problem gäller istället huruvida jag hade foton/musik/filmer som jag inte ville bli av med..? Äh, "det man inte vet", eller hur var det?
Jag har åtminstone hållit lågan uppe genom att sysselsätta mig med annat (som jag aldrig får tummen ur att göra i vanliga fall, då jag är allt för upptagen med att sitta vid datorn!).
För att börja någonstans, detta är ett radband som undertecknad knåpat ihop helt själv! Det tog en evighet, då det består av sisådär 250 mikroskopiska ringar som var och en skulle öppnas och fästas i en annan. Tycker att slutresultatet blev sketabra. Hänget i form utav en ängel fick jag i julklapp av min lillasyster Emilia.


Onsdag kväll i Stationshuset. Jag fick en släng utav romantiksjukan och beslutade mig för att duka upp en picknick på vardagsrumsgolvet. Fick raskt ihop en fin sallad med olika exklusiva tillbehör, samt nybakade baguetter (kan ej ta emot äran för dem, tyvärr). Till det drack vi päroncider MED alkohol, och så åt vi och drack, och åt och drack tills det fullkomligen sprutade ur öronen på oss. Då såg vi en film istället.
Idag har jag ledigt, och det betyder finfrukost, mina damer och herrar! Kaffe, All-Bran med vindruvor och melon, knäckebröd med Tartex och solrosskott, samt ett glas Multivitamin brustablett. M-m-mmm!
Min son bättrar på brännan.

Detta låg i posten igår. Tänkte "Jag har väl inte skickat efter någon skiva?!". Men det visade sig att jag vunnit en tävling via Chic! Jag har aldrig vunnit något, alls! GÖTT MOS!
Så till slut, bilder på den färdiga västen. Fann ett par stuvbitar i metallic på Panduro, för 15 spänn styck. Materialet påminner mycket om fejkläder. Det enda som fattas nu är ett par knappar eller hyskor, för att hålla ihop det.

RSS 2.0