Xerces

Har återvänt till Gefle i skrivande stund. Gårdagen bjöd bland annat på: billiga tågresor (0:- ÄR ju billigt), isande kyla, en LÖJLIGT bra spelning med Deftones, en relativt snygg snubbe på spelningen som försökte ragga upp mig via mina svarta bågar, samt rödvin mitt i natten ute i Åkersberga. Patrik hälsade på brevbäraren i samma veva som vi skulle lägga oss. Åker snart tillbaka till huvudstaden för diverse, men mest för att träffa fina Therese och hennes karl igen.

"Om du hade varit fyra år yngre så hade du inte HELLER haft något!"Det enda jag köpte i Stockholm. Ett för stort linne.

Instant repeater

Jag har dödat dig.
Av jord är du kommen och bluttan-blä.


Vy från mitt sovrumsfönsterTänkte visa hur fint det blivit ute under kvällens gång, men det här var det bästa jag fick till med kameran i datorn (ganska illa). Troligtvis har allt smält undan tills imorgon bitti. Nog för att jag avskyr vintern, men hellre snö än slask.
Note to self: Se till att åka skridskor denna vinter för HELVETE! :D

Sort it out?

I wanna smoke crack
'cause you're never coming back
I wanna shoot speedballs
Bang my head against the wall
I wanna sniff glue
'cause I can't get over you

Flyttkaos!

Mamma menar på att jag lever väldigt spartanskt för tillfället. Tänkte ringa upp och vråla "This is SPARTAAAA!" i örat på henne, men lät bli. Hade fullt upp med att leta fram rengöringsmedlet i stället. Vad som saknas i min lya för tillfället: ett diskställ, disktrasor, toaborste, toalettpappershållare, glödlampor, hammare/spik/diverse verktyg, strykjärn och strykbräda, samt en jävla massa hyllor och ett par mattor.
Dessutom (som grädde på moset) - mina tallrikar och bestick ligger kvar i en flyttlåda i mammas garage. Åt första måltiden ur burk. Med plastgaffel. Det blev vita bönor i tomatsås. SPARTAAAAAA eller hur var det?!

RSS 2.0