På lek 2

Lekte just lite med en av mina småsystrar som är 5 år. Det blev Barbies. Mina Barbies, Fengal och Krutov, träffade hennes Barbie Ella som berättade om kvällens planer:

Jag: Heeeeej, vad ska du göra nu?
Filipha: Jag ska vara med min kille!
J: Okej, vad ska ni göra?
F: Vi ska dansa och pussas och kramas och hånglas och sen ska jag somna i hans knä.
Jag (utanför leken): Vad romantiskt, Filipha! (Tillbaka till leken) Och sen då?
F: Sen ska jag bajsa i hans knä.


På lek

Mitt psyke svänger som jagvetintevad. Hela gårdagen var jag på bra humör, TROTS att jag nästintill klippte av mig knogen på jobbet. (Ja, det borde nog sys egentligen. Men jag är för snål.) Idag är jag rena martyren. Ingen här "hemma" pratar med mig för att jag bara snäser åt dem. Är till och med irriterad på mig själv. Tur att jag inte jobbar, så jag kan stänga in mig på rummet och dra för gardinerna och lyssna på exempelvis Anttila och svära över att allt är skit. Fast imorgon blir nog bra...

Jajaja det är lugnt jag bara hostar blod
(Men ta och skyll dig själv du varnades från första kyss)
Jaha tack, tack jag vet men ge mig mer

Hejhejhej på dig galler och medicin
(Åh nej, åh nej du och ditt hjärta och din dramatik)
Olyckskorpar, svarta katter; schas på er, tyst!

Ut ur skrin, från mitt bröst och till din famn
Ut ur skal, min hemlighet vågade sig bli en viskning
Som visst betydde ingenting!

Ajajaj det är lugnt det är bara snara och stol
(Men ta och skyll dig själv du varnades från första illusion)
Ja tack, tack jag vet vi var visst på lek

Ja må du leva...

Today you're 25, I made you something fine. It's in the palm of my new hand.
It's out. You're mostly what I think about.

Sjuk. Vad annars?

Var till Hälsocentralen idag. Virus i kroppen. Fick Cocillana-Etyfin utskrivet, samt order om en veckas "sjukskrivning". Men det har jag inte tid med. Jävla mående. Jävla allt. Lägger mig i sängen och dör nu.

The lingering procession

Skulle ha jobbat idag 12-16, men så blev det inte. Vaknade vid åtta och kunde knappt stå på benen. Tog mig ut i köket för att dricka te, hamnade således på köksgolvet och det bara flimrade framför ögonen. Mamma fick i princip bära mig tillbaka till sängen. Magen gör ont, huvudet gör ont, hjärtat gör ondast. Så min förmiddag har spenderats så här:I ett mörklagt rum, nedpackad i sängen med feberfrossa som kommer och går. Erik Enocksson spelas svagt i bakgrunden och ibland somnar jag till och drömmer om dig. Men mestadels ligger jag och hostar, Nicklas påstår att jag har fått bronkit. Om jag rör på mig för mycket får jag sådan hjärtklappning att det på riktigt känns som att någon står och stampar på mig. Hela min kropp ger upp. Men imorgon går jag tillbaka till jobbet.


In or out

Tänkte för övrigt demonstrera de senaste dagarnas mående med denna (vilseledande) bild:


"Guuuu va ja e lesen"


Jag vill knarkaaaa!

På väg mot tåget hemåt efter jobbet händer en (enligt mig) ganska trevlig sak. Det är väl inte varje dag man möter Alexandra Dahlström (Fucking Åmål, Fröken Sverige, osv) mitt på Drottninggatan?! Hon stannar mig och frågar om jag vet hur länge H&M har öppet. Och det vet jag ju, i och med att jag jobbar i samma galleria som H&M ligger i, men i det ögonblicket kunde jag bara tänka "Vad fan är det hon heter egentligen?!" samt "Jag vill knarkaaaa". Så jag log mest fånigt och sa något i stil med att jag kände igen henne. Fast säkert på ett mycket taffligare vis. Till slut fick jag fram att det stänger sju, och så var det med det. Trevlig brud, den där Alexandra. Jag skäms över mitt löjliga beteende, nu i efterhand..

Det är dock inte värre än mitt möte med Anders Wendin från Moneybrother i somras. Men det är en annan historia som jag kanske drar någon gång.


stureplan.se

Alexandra: Ursäkta, vet du när H&M stänger?
Nea: Eeeehehehe (fniss) Det är ju du! *dör av skam över sig själv*

Varför gör jag så mot mig själv?Varje gång jag äter en clementin tänker jag "VARFÖR?!?!?!???!?"

Nu för tiden..

..är det höst. Nu för tiden jobbar jag alltjämt. Ber om ursäkt till "Caroline" för den dåliga uppdateringen, vilket beror på jobbjobbjobb och brist på intresse för text. Men så fort psyket går nedåt, går inspirationen åt andra hållet och här har ni mig! Livs levande (nästan) och det här är vad som händer just nu:

- Har en sketabra mamma som köper luddvantar och strumpbyxor med fodring i fleece åt en.
- Spenderar mer pengar på Bengans.se än på mat (att bo hemma är skiten, hehe).
- Har gått in helhjärtat för att skaffa längre hår. Regelbundna klippningar var tredje månad, Lanzas Trauma Treatment i högsta hugg och plattången samlar damm i nedersta byrålådan.
- Har fått en ny arbetskollega i form av min kära vän Robin Holt. Köffö och schilver om vartannat.
- Dagdrömmer om det lilla(?) krypin som står till mitt förfogande från och med 1:a november, då jag blir Gävlebo på riktigt.

Svårt att behålla koncentrationen med mycket text? Just nu i bilder:


Luddvantar


Bengans <3


Hår på utväxt (och trasiga tapeter)


Köffö och schilver


Mitt blivande krypin. Jag kommer att bo i Grisen. Nu kan ni adressen dit också, men jag råder er att samla ihop en redig bunt hatbrev att skicka i sänder. Det blir så mycket papper att mottaga veckovis annars, och frimärken kostar de med. Spara på miljön - posta hatbrev tillsammans! <3


RSS 2.0