The state I am inA jobbar natt och skickar fina mms från jobbet. Svårt att somna om klockan 07:22 med det i tankarna. Pirr i magen? Näää, vadå?

Det stora, stora havet i min hand

I fredags blev jag kidnappad och försedd med ögonbindel och körd med bil rätt ut i skogen. Eller blev jag?
Nej, för när jag fick tillåtelse att öppna ögonen så stod jag på ett berg med bara ett stort hav framför mig. A hade ordnat med picknick där på berget; potatissallad, körsbärstomater, nybakade baguetter, Dr.Pepper, chips. Så låg vi där, mätta och belåtna med solen i ögonen och tyckte mest om varandra i hela världen.
Det var nog den vackraste födelsedagspresent som jag någonsin fått.

SÅ JÄVLA NORMAL

-Är du ett rövhål?
-Nej.
-Då känner vi inte varandra.

Nina Hemmingsson. Åh, vilken kvinna.

Bang(s) bang(s) my baby shot me down

make a gif

When you're twentyone, you're no fun

Det är min fölseda ida'! Grattis till mig, hurra!
Dagen började fint med frukostpicknick i strålande solsken, sedan en tur till Bengans där jag fick present av Sarah i form av en The Shins - Wincing the night away LP. Därefter åkte vi tillbaka till Majorna för att äta finmiddag lagad av superkocken Joakim, det bjöds på veggowok och rödvin med paraply i. Partyhattarna är på, Just married-ballongerna är uppblåsta och lungorna är fyllda till bredden för att kunna blåsa skiten ur partyflärparna vi skaffat oss! Ikväll blir det svartklubb!!!!!!!

wake up wake up wake up

På ett tåg ner till Göteborg med finaste vännen vid min sida. Var uppe med tuppen och åt medhavd matsäck på tåget. I myskläder.
Det gör ondare i mig för varje kilometers avstånd vi tillryggalägger tillbaka till Gävle och A. Jag saknar dig redan.
Veckan härnäst kommer att innehålla spelningar, finmiddagar, stout/cigarrkvällar, svartklubbar, second hand och främst av allt - min tjugäettårsda'. Hipphipphurra!

Det var inte tungt regn, det var micropopcorn

Vaknade bredvid A som jobbat natt. Bestämde mig för att gå upp och låta honom sova vidare. Satt i soffan, läste, skrev en del, upptäckte sedan det fina vädret. När A vaknade bestämde vi oss för att ha picknick nere vid vattnet. Bärsmoothies, ett par filtar, cigg, strålande solsken och vackraste sällskapet gjorde dagen fulländad. Avslutade den med Alfapet. A skrev "Taxhane" och fick höga poäng, jag kontrade med "Zen" och vann hela altet. A bjöd på kakor med Simpsons (varför?) på.


RSS 2.0