Ups n' downs med sluta-röka-processen

Jag är nu inne på den fjärde dagen utan nikotin. Det går bra. Förvånansvärt, jag vet. Jag trodde att jag skulle klättra på väggarna och klösa ut mina ögon vid det här laget, men icke! Är bara väldigt rastlös till och från.
Förutom de uppenbara ups'en (bättre hälsa, längre liv(?), bättre ekonomi, osv) så har jag även kommit fram till denna slutsats: Vad roligt med ett substitut till att röka! Typ måla naglarna eller köra bil jättejättelänge eller smaska smågodis eller pussas. Jag har gjort allt utom det tredje alternativet. På grund av att majoriteten av de som slutar röka går upp i vikt. Det har jag bestämt sagt nej till. Jag tänker då snarare gå ner i vikt. Så jag drog glatt fram den gamla goda vattenflaskan som substitut. Jävligt bra på många olika vis. Men! Det enda jag gör nu för tiden är att ha abstinens/dricka litervis med vatten/kissa. Och så om igen. Jag bytte rökandet mot överdrivet kissande. De säger att det ska vara värt det. Jag är tveksam.

Ja, vem fan är du idag?
Aaatjena mitt-i-en-gäsp. Vill egentligen inte så mycket med det här inlägget, mer än att påpeka att mitt hår numera gått tillbaka till mörkt (jag är ju i grund och botten så HIMLANS svart och svår, sitter i ryggmärgen, nivet). Det är visserligen inte kolsvart igen, utan mer en mörkt brun med löjligt mycket rött. Inte mig emot, jag gillar rött. Frågan är bara; när sjutton ska jag inse att jag inte är gjord för att vara ljushårig?!

Bailando

Drömde för ett par dagar sedan att jag klippte och färgade mig exakt så här. Vill inte direkt påstå att det var en hit, då det (precis som här) så uppenbart såg ut som en peruk. Sen bröt jag ihop och ångrade mig bittert. Förståeligt.

"Haha, I touched your heart"

Gif - Få ut det maximala nöjet ur en redan skitrolig bild.RSS 2.0