Halsmisär

Livet är en hora och sedan dör du, eller hur var det nu igen? Jag kan mycket väl vara den tjatigaste bruden på intranätet i nuläget. Jag kan ta't. Vad jag däremot INTE kan ta, är en endaste månad till med dessa förbaskade halsmandlar som inte ger mig någon ro. De krånglar jämt och ständigt. Jag kan på heders meddela att jag inte varit "frisk" sedan någonstans där runt nyår.
Så nu har jag halsfluss igen, vilket jag troligen haft både en och två gånger innan, men inte märkt av pga min höga smärttröskel (den är ridonkulous). Ikväll åker jag hem till Gävle igen. Håller tummarna stenhårt för att slippa akutfeber på vägen. Imorgon ska jag gå till vårdcentralen för att boka tid (bokar man operationer?) till att ta bort halsmandlarna. NU FÅR DET VARA NOG! *är arg*

Önskar att jag kunde lägga mig i fosterställning och gunga lite tills problemet försvinner, a la Glans.

Flen-Paris

Tog tåget ner till Södermanland och Flen igår för att fira min far som fyller i helgen. Men man hinner inte mer än kliva innanför dörren innan man dragit på sig någon rolig förkylning eller liknande. Så blir det lätt med småsyskon i skola och på dagis. Så under dagen har jag mer eller mindre sett så här sunkig ut:Man får ha mössa på sig inomhus när man är febrig och snorig och inte alls på humör. Har hittat världsbra musik på Spotify under dagen, så något produktivt har jag ändå lyckats med.


Kära gamla AF

Ringde just till växeln på AF. Följande samtal utspelar sig.

- Hej, jag söker Göran
- Jag ska kopp...*piiiiiip*
(tystnad)
- Han är åter på kontoret imorgon kl.08:00!
- Okej, men jag har det här och det här problemet, finns det någon annan jag kan prata med?
- Ja, jag ska ko...*piiiiip* Välkommen till Arbetsförmedlingens automatiska växel..
Följt av att jag suckar, lägger på och svär.

Ikväll kommer fina Natascha hit och ser på film och pimplar rödvin med mig. Funderar på att kika på en bränd film med texten "Pandorum", men har inte den blekaste vad det kan vara för typ av film. Det blir vi väl varse!

!!!!!!!!!!!.!.!.!......!...

Har listat ett par favvisar.

Favoritinstrument - Cowbell
Favoritsjukdom - Lepra
Favoritvapen - Nunchucks

Ditt kvarter

Sitter bakfull och med mensvärk. Hade en trevlig kväll med Fannie och Madde på Merdé Cassé igår, vilket förövrigt är ett ställe som är både billigt och fullt med fina indiepojkar som man kan vila ögonen på. Tummen upp. Synd att jag inte hittat dit tidigare.

Fast egentligen är det ju bara roligt för stunden, sådant dära. Egentligen är ju allt så mycket enklare ensammen. Så här va:

Säkert! – Ditt Kvarter

Inatt var det någon som trodde att jag kom från Holland.


Pink flamingos in the mall

Jag förstår nu hypen kring att slå sönder porslin. Jag förstår nu vad som händer i en människa när glaset splittras. Jag förstår nu ÄH för helvete, nog med dramatik. Det enda jag gjorde var att köra ner diskborsten för hårt i ett högt glas, så nu har jag bara ett endaste kvar från en uppsättning som från början bestod av sex par glas.

Igår hade jag och min fina roommate Cicilia Jonsson rödvin- och kexkväll (vem fan använder ordet kexkväll?) och ikväll ska vi se Black Swan på bio. Nu i efterhand tycker jag att hela den grejen är skitrolig, eftersom vi såg att Black Swan räknas som thriller/rysare och att den tydligen ska vara hemskt läskig. Gissa vem som är livrädd för skräckisar? Nej, det är inte jag...Omnomnom?

RSS 2.0