I only show where there's free alcohol

Nu är min ansökan till konstskolan komplett, och givetvis får ni hängivna fans se hela baletten! Imorgon lämnar jag in arbetsproverna, men när svaret kommer vet jag i nuläget inte. Men önska mig lycka till!(and everything good is happening somewhere else)

Jag kan pusta ut nu. Jag får ha kvar min lägenhet. Hade jag inte fått det så hade jag gråtit blod i flera dagar, för jag älskar verkligen min lägenhet. Ska nog ta och slänga upp ett hemma-hos-reportage redan idag, så att ni får en inblick i det jag älskar så mycket.

Och till sist! Hur löjligt jävla skitbra är detta då?! Markus OCH Adam. Två utav Sveriges grymmaste, I ETT OCH SAMMA BAND! Tror jag smäller av.

Om du var Milky Joe

Nu går det undan minsann. Det känns som att jag inte fått en lugn stund sedan jag påbörjade min intensivkurs på körskolan. Vilket var den 2:a maj. Vad jag sysslar med just nu (i runda slängar):
- Körkortet. Prio ett. Uppkörning 22:a juni.
- Jobbsökandet. Lika mycket prio ett. Har jobbintervju efter lunch.
- Ansökan till konstskola. Arbetsprover ska vara inlämnade denna vecka.
- Soc/bostadsbidrag. Jag hatar pengar. För jag har dem aldrig.
- Gesällbrev. Utdelning på lördag. Jag ska tydligen få ett stipendie.
- Tradera. Åhsnällasötarara köp mina fina ting. Jag har ingen plats för dem. http://www.tradera.com/auktioner/absentimental

Samt allting annat som känns så fruktansvärt stort för lilla mig. Livet(?) kallar, måste traska vidare.

Livet är en fest som du inte är inbjuden till

Min uppskrivning gick åt skogen. Inte för att jag kuggade, utan helt enkelt för att jag inte ens fick göra den. Min gamla körskola i Falkenberg kan inte hitta mig i sina register, vilket gör att jag på papperet inte har gjort Riskettan (vilket jag VET att jag har gjort). Och den roliga nyheten fick jag höra först när jag står inne på Trafikverket och just ska till att gå in i teorisalen.
220 spänn för en skrivning jag inte ens gjorde. Morgondagens uppkörning avbokad.
Jag blir så jävla less.

BaddarenGissa vem som otippat slängde sig i sjön så tidigt som SJUNDE maj?! Om ni gissade på A så var det rätt gissat.

RSS 2.0