Hit (och längre)Här står jag och vinkar frenetiskt åt mina läsare. "Hej hej allihopa", ser jag ut att vilja förmedla. Eller varför inte ett "Se här vilken snygg outfit jag trollade fram ur bakfickan helt sådär nonchalant". Kanske?

Idag hände två saker värt att nämna. Nummer ett - Jag bokade Berlinresan i slutet på maj. Kan inte fattaförstå att jag faktiskt ska åka. Det blir första gången som JAG reser utanför Sveriges gränser HELT SJÄLV! Pirrigt men underbart på alla sätt. Den andra händelsen var att det brann i vårat hyreshus runt femsnåret. Visserligen två trappuppgångar bort, men ändå hiskeligt nära. Får mig att tänka "Bra jobbat med den där hemförsäkringen" och klappa mig själv på axeln.

Fyndarmössan

Med en fläta på axeln och ett finger i ögat tänker jag bege mig ut i den satans blåsten. Prio 1 har ju 50% till i morgon = på med fyndarmössan (vilket i detta fall får symboliseras av Andrés sotarmössa, eftersom en hatt skulle blåsa av på två röda!)


Vårruset nästa!

Är precis hemkommen från gymmet och VET NI VAD?!? Jag satte nytt personbästa! 6,7km intervall på löpbandet, jag sprang intensivt utan uppehåll 3,7 utav dom kilometrarna! Det är inte illa pinkat för en brutta som aldrig riktigt haft någon kondition, men däremot haft ett par trevliga röklungor(....) i flera år. Så oavsett om ni blir imponerade över denna insats eller ej, så är jag själv riktigt nöjd och kommer att sova alldeles utmärkt inatt!

Note to self är att börja gå dit tidigare om kvällarna, så slipper man sluta springa bara för att dom stänger gymmet. Hade orkat 1km till ;)Käka keso med banan - duscha - stupa i säng och läsa kurslitteratur!

I am Nikon

1.Lillebror 2.Lillasyster 3.Min samling hattboxar 4.Finbordet i hörnet.

Skulpturerande

Tänker dela med mig av några bilder från helgens skulpturlektioner. Här hade vi fritt skapande. Jag valde att utgå från en målning jag gjorde för två år sedan. Hängivna fans (eller de med bra minne, helt enkelt!) kanske kan lista ut vilken tavla det är jag har utgått från?

Tyvärr hann jag inte bli helt klar, men på söndagseftermiddagen hade vi utställning och fick berätta om våra skapelser. Min skulptur skymtas längst till vänster, senare fick den flytta upp på podiet den med. Guldstjärna till mig som skapade den största skulpturen i gruppen! Lite omständigt att få hem den på cykeln bara...

Voodoo mind tricksHemkommen från första dagen på nya jobbet äro denna unga dam! Alla har varit mycket snälla och hjälpsamma mot mig, tack tack. En utav kollegorna var till och med så givmild att jag fick en PRESENT! En voodoodocka att ta ut mina aggressioner på om jag skulle råka ut för en mindre trevlig kund. Hoppas att den sällan blir använd..

Nu blir det åter läxläsning. Jag har ju ännu en essä (försök att säga det där högt om ni kan!) att lämna in med deadline på lördag. Tur att man inte jobbar 8-17 i morgon, och därefter har skola 17-20 i morgon kväll. Och tur att man inte har skola 9-16 på lördag. Tur att dygnet har så många timmar :)))))))))

Gnälla lite till

Alltså. Har jag fått mask? Har min magsäck krympt? Har jag för trånga byxor? Får får får? Nej, får får lamm.

Jag kan bara hoppas på att allt har återgått till det normala imorgon, för det här är inget kul alls.

Det ligger en hund begraven..

Något fuffens är på gång med min mage. Jag sitter nu med frukosten framför mig - en kopp kaffe och en skål yoghurt med müsli och skivad banan. Innan jag satte mig ned för att intaga denna måltid så TJÖT magen efter mat, jag var så hungrig att det gjorde ont. Men efter fem tuggor müsli och halva koppen kaffe SÅ FÅR JAG INTE I MIG EN SKED/KLUNK TILL?!?!? Vad är problemet? Snälla KP, hjälp mig!

Home is where the heart is?

Okej, efter tretton raka timmar framför datorn kan jag nu änligen bocka av Written literature assignment 2 från listan. Den är skriven, dubbelcheckad och ivägskickad till min lärare.

Alltså. På dessa tretton timmar hann jag: Först och främst UPPTÄCKA att IDAG var dagen för deadline på denna uppgift (som jag inte ens hunnit reflektera över). Jag har hunnit förbanna mig över påsken samt min födelsedag som gjort att jag inte hunnit plugga alls de senaste två veckorna. Jag har börjat jobbet med att stressleta fakta att referera till. Jag har suttit och markerat, noterar och studerat olika infallsvinklar och ämnen att ta upp. Och så till slut, när ögon och fingrar närmast blöder - kommit fram till ett resultat på 1101 ord i Essäform med titeln "Home is where the heart is?". Jag är nu så skadad av detta att jag will start typing in english all the time. Good thing my life doesn't depend on getting an A on this course! Kbye.


RSS 2.0