Hungern kommer och tar mig, igen, igen och igen

Jag är så nedrans hungrig hela tiden. Kanske inte så konstigt när man ser det här.
 
 
Frukost, lunch, middag. Jomantackar.

Dagens sjukhusberättelse

 
Har gått runt hela morgonen och tänkt "Satan, vad ont det gör på handryggen" och se där - ett redigt blåmärke har visst vuxit fram under natten. Vad som orsakat detta är förmodligen de två nålsticken efter en kateter som försökt sättas då jag var sövd. Det gick uppenbarligen inte så bra, eftersom jag vaknade upp med plåster över denna hand (vänster, och jo jag har tumme där men den verkar vara MIA på bilden) och en kateter på höger hand istället. Jag hade dessutom: en kateter för dropp i vänster armveck, syrgasslang i näsan, blodtrycksmätare runt vänster arm, och till sist var jag kopplad till en monitor via tre elektroder på bröstkorgen. Vilket verkade fungera sådär eftersom en sköterska ruskade till mig flera gånger och sa lite panikartat "Nu måste du andas!" fast jag själv tyckte att jag andades på utmärkt. Men tydligen inte enligt monitorn som sa att jag slutat andas.
 
En annan rolig sak som hände på uppvaket var att min sänggranne (som opererat stomi) spydde ner sig själv och framkallade grava kräkreflexer hos mig. Det absolut sista man vill göra när man opererat bort halsmandlarna är att kräkas. Särskilt om man har emetofobi. Jag klarade mig där och då, men under natten vaknade jag av att jag kräktes. Det bästa av allt? Jag förstod inte riktigt vad som hände, så jag svalde.

Fasta fastän hjärnan brister

Imorgon bitti är det operationsdags. Halsmandlarna ska väck. Det är nu så pass lite tid som en och en halv timme kvar att hinna äta på. Från 00:00 är det fasta som gäller. Och sedan kommer jag förmodligen att få leva på flytande föda i två veckor. Vilket gör att jag just nu har grava tvångstankar att äta så hårda, krispiga, svårtuggade och svårsvalda livsmedel som möjligt. Exempel: Müsli. Knäckebröd. Gojibär. Har ni något mer tips så SKRIV för guds skull, klockan tickar!!!!!!!!

RSS 2.0