"I said 'Good day'"!

Idag har jag och André sprungit 5an i Hemlingby. Sedan sydde jag ett par bikinitrosor med hög midja av en baddräkt som gått sönder. En produktiv dag med andra ord. På fredag natt åker vi med Andrés föräldrar till Gotland och stannar en vecka. Och här är två irrelevanta bilder på mig.

1. Århundradets snyggaste morgonfrilla (?)


2. Konstigt ljus gav mig isblå asiatiska ögon. Andrés mamma har ju antytt att jag liknar Yoko Ono, så hon får väl halvrätt på den nu.

En junidag i kolonin

Denna midsommar spenderades nykter (för min del) med Andrés familj i deras kolonilott. Jag bar min nyfyndade kimono. Det var onekligen varmt, men värt mödan!


Show off

Jag kan i alla fall göra det här.

Innan årets slut är målet att nudda snippan med hälarna. You heard me. Klacka sig själv i skrevet liksom.

Stackars, stackars mig.

Imorse vaknade jag när jag snyfthulkade fram "Falkenbeeeerg" i en störtflod av tårar. Mådde helt bedrövligt. Var otröstlig. Bestämde mig för att gå upp fastän alarmet inte gått igång.

Om ni vill ha en förklaring till dessa svarta tårar så kommer den här. Jag drömde således att jag var på fest i Flen (låter hippt, kanske blir en hitlåt? Fest i Flen - varsågod Krunegård). På fest i Flen alltså, och jag hade gått dit i mina finaste kilklackar. Dessa tog jag av mig när jag gick in i huset. När jag senare ska till att lämna festen upptäcker jag att mina skor inte går att hitta. Jag letar febrilt och inser sedan att det inte finns ett endaste par skor i huset - alla är borta! Jag springer runt till de andra på festen och ropar att vi blivit bestulna på våra skor, alltmedans jag känner hur ilskan och bedrövelsen växer. Gråten hopar sig i halsen. Det blir svårare att få fram orden där jag springer runt för att framföra det inträffade, folk har svårt att höra vad jag säger och jag får om och om igen hest upprepa orden. Tror att jag börjar vakna till ungefär här. En snubbe ropar "Men vadå, det är ju bara skor! Köp ett par nya!" och jag svarar hest "Men ni förstår inte, dom betyder mycket för mig. Jag har haft dom ända sedan jag bodde i... FALKENBERG!" hulkar jag fram och är plötsligt klarvaken och jätteledsen och stackars mig. Som blev av med ett par skor i en dröm. Otröstlig i flera minuter.

Skolavslutning Petreskolan

Här slutade min äldsta lillasyster Stephanie nian. Hon blev framröstad till och fick stipendie för "Bästa kamrat"! Det är ju nästan så att man spricker av stolthet!


Smultronstället

I helgen befann jag mig i Södermanland för att hälsa på hos far-familjen. Torsdag kväll lånade jag bilen och körde upp till sommarstugan - fristaden. Det är nog den finaste platsen på jorden enligt mig.

Stigen upp på berget där vår sommarstuga ligger.


Badtunna och uteplats som är nytt för i år.


På fredagen hade två av mina småsyskon skolavslutning, i trean respektive femman. När kvällen kom fick de påbörja sommarlovet med två veckors semester på Mallorca. Vem är avis? Inte jag..

Lellebror och lellesyster efter skolavslutningen.Jag i ståtlig skrud.

Min farmor frågade mig om jag inte tyckte att det var besvärligt att gå i de höga klackarna?
- Nej, det är ingen fara. Det känns knappt att man har klackar på sig, svarade jag.
- Nähänä.. jag tycker det ser lite vingligt ut.

Berlin dag fem

Fick ingen träningsvärk igår och inte idag heller men här är bilder från sista dagen i Berlin. Therese fyllde år och fick nybakad försvenskad citronfödelsedagskaka till frukost.Jag sökte mitt livs second hand fynd under tiden Therese var i skolan. Men kom hem med två Arizona Ice Tea som souvenirer från resan. Besvikelsen var enorm (på avsaknaden av shoppingfynd, icke istet). Nedan ett ockuperat hus i centrala Berlin.Besökte Starbucks för första gången i mitt liv och tänkte att det måste förevigas.Timmarna passerade och snart var det kväll och dags för hemfärd. På återseende, Berlin.P.S Jag tror helt enkelt att anledningen till att jag vanligtvis inte får träningsvärk är för att jag är petnoga med att stretcha. Ville bara påpeka detta. En notis, liksom. D.S

Lycka för en gammal lekamen

Bestämde mig för att chocka kroppen tillbaka till träning idag! Jag har ju varit krasslig i halsen i drygt en vecka, och därav inte kunnat träna mer än några promenader de senaste dagarna. Nu är jag dock åter till normal(?), och därmed fick jag äntligen gå och gymma igen. Började nästan böla när jag kom dit, och jag skojjar inte ens. Träning is the tits.
Nåväl, jag tänkte alltså gå hårt ut på min slappa lekamen idag. Jag har bytt tillvägagångssätt. Förut körde jag lätta vikter med många repetitioner, men nu provade jag tunga vikter med färre repetitioner. Detta eftersom jag hört att slanka muskler byggs på detta sätt. Jag är dock inte säker på att det stämmer? Det spelar egentligen ingen roll eftersom jag numera har varken armar eller ben. Dom måste ha fallit av. Det var en pärs att cykla hem igen. Men det var precis vad jag var ute efter. Hoppas på träningsvärk till imorgon!

Just nu sitter jag nämligen och äter "fashionabelt sen lunch". Vad jag äter denna sena lunch? Ptja. Jag har erkänt konstiga matvanor och ihopkok för mig. Eller vad sägs om machésallad+mathavre+fetaost+tzatsiki+tomat och ett ägg? Många gånger inser jag att jag äter hitt-på-sallader, många olika faktorer som samsas om tallriken. Inget fel med det.


*Get in ma belly!!!!!!*

Skillnaden mellan A och D är markant

Försöker intala mig själv att det inte spelar så stor roll att jag fick D på förra essän och att jag inte alls är nöjd med den essä som jag nyss lämnade in eftersom mitt liv inte går ut på att få A på alla uppsatser jag skriver och vad fan ska jag med dom A:na till om några år egentligen (???) men ändå KAN JAG INTE HJÄLPA att jag sitter här och känner mig otillräcklig och osmart och tvingad till att skriva alldeles för långa meningar.

When you notice the stripes

creating gif

Jag blir arg.

Här sitter jag i min senapsgula soffa och försöker för allt jag är värd att pressa fram något bra till min essä. Som har deadline på lördag. Paniken. Har inte ens förstått fullt ut vad de vill att man ska skriva om!?!? Det är rätt svårt att bestämma sig för en infallsvinkel när man inte ens vet vilket ämne man förväntas behandla! Jäkla krångliga högskoleengelska. Jag blir arg.


*är arg*

Berlin dag fyra

Lite otajmat råkade måndagen vara röd dag (pingstmåndag) och i princip allt i Berlin var stängt. Men då passade det utmärkt med ett besök vid muren i stället. Vid slutet av muren kan man få en stämpel i sitt pass som visar på att man varit där - tips! Det hade jag velat ha, men jag hade passet kvar i lägenheten. Nu i efterhand vet jag inte riktigt vad jag skulle haft stämpeln till heller, men det kanske är en principsak. Mitt liv hade kanske känts mer meningsfullt...men vad vet jag?


Nåväl, ett par bilder framför muren hann vi med. Är man turist så är man. Jag är uppenbarligen den som är den (hint till Therese, om hon läser detta). Efter vandringen utmed muren tog vi spårvagnen till Prenzlauer Berg för att dricka kaffe och hämta resväska hos en vän som heter Marlene.
P.S här vill jag bo D.S
Men denna oerhört intressanta bild på mitt boende från markplan knyter jag ihop säcken för dag fyra. Endast en dag återstår! Spänningen är olidlig.

West end girls

När denna hoodie åker på, då vet man med säkerhet att det är plugg som gäller.


Berlin dag tre

Det nalkades kulturfestival! Folk, folk och åter folk åt vilket håll man än tittade. Men stämningen var på topp och denna dagen var en av de bästa.
När vi sedan kände oss klara med karnevalen åkte vi vidare mot "festivalområdet" för att äta mat och lapa solsken. Sedan åkte vi hemåt för att byta kläder och kamera, och därefter vidare till Sappi som hade ett Smegkylskåp hemma. Jag var avundsjuk hela kvällen.

Detta var stället vi gick till, Golden Gate. Ett väldigt mysko undergroundställe där man tydligen inte fick ta kort, bara ta droger (hehe, vitsigt värre). Jag vet vad ni tänker nu, men nej - jag höll mig strikt till alkohol. Therese applåderade mig och min svenska alkoholprofil som orkade hänga ute ända till 04:40..... föll ni av era stolar nu?

Berlin dag två

Eftersom jag anlände till Berlin så pass sent på fredagskvällen så hann jag bara knäppa några skakiga bilder med digitalkameran. Jag tror inte heller att de gör stället vi gick till någon rättvisa, men kanske lägger jag upp dem senare under rubriken "Berlin dag ett", logiskt nog.

Lördag i Berlin. Utsikten från mitt boende hos Melissa och Therese i Friedrichshain. 15:e våningen, höjdskräcken visste varken ut eller in.


Besökte en affär vid Hackescher Markt som sålde diverse street art och annan konst.Karl-Marx-Allee, Frankfurter Tor. Här besökte vi även Humana Second Hand som hade fem våningar att tillgå! Trots det köpte jag inte en endaste liten sketen blus.Tv-tornet sett från 15:e våningen.

RSS 2.0