Hallå. Hallå!

Hallå bibblan hur e läääääget?!Har ni tänkt på att alla bilder jag matar er med är tagna med min eminenta webcamera? Nästan alla. Jaså, det har ni inte tänkt på? Nä. Då var det inget.

I'm wide awake - it's morning

Idag är jag uppe i ottan utav en anledning - för att åka till familjen och göra min lillasysters baluppsättning. Det var ett tag sedan jag gjorde något i hårväg, så det ska bli kul. t. Och när jag kommer tillbaka hem senare ikväll så kommer vardagsrummet vara nytapetserat och ännu en gång redo för skruvdragarmassakern.

Min garderob

Nu säljer jag av en del utav min kära klädsamling (utrymmet börjar tryta!). Utropen börjar från 10 kr. Jag har lite allt möjligt ute - klänningar, blusar, toppar, jackor, kjolar, etc. Snygga kläder som behöver nya ägare! Om ni vill kika på kläderna så klickar ni här.

Bland annat denna ljuva kreation finns att köpa:


Gårdagen i bilder

Norma Jean på Fryshuset!!!!!!!!!! Vilket resulterade i en vrickad fot, nackspärr och (förhoppningsvis inte permanent!) tinnitus på vänster öra.
Cribs på Artillerigatan

Här kommer en snabb genomgång av vår lägenhet, som jag lovade Hen Anonym! Det ska dock omtapetseras den 20:e april, så därefter kommer en uppdatering på lägenheten. I nuläget ser ingenting ut som vi vill (förutom köket), och allt är väldigt "vi-ställer-det-här-så-länge". Men så här ser det ut idag!

Vardagsrum - Här ska det omtapetseras. Tapeten som sitter på de flesta väggarna gillar vi, men på en vägg sitter en hemsk fondtapet som måste bort. Den får ni inte ens se (you're welcome!)Sovrum - Det hemskaste rummet. Grågröna tapeter med ränder OCH en fondvägg?!??! Tror jag kreverar. Så här inne har vi inte ens satt upp tavlor, för det känns inte som att det gör någon skillnad på hemskheten.

(Här, ungefär från mitten och åt vänster, hänger de vackra skapelser som turas om att pryda min smäckra lekamen.)

Toalett - Finns inte mycket att råda bot på här inne, förutom lite kakeldekor. Notera vår grymma toasits!


Hall - Här skall inget åtgärdas, men vi funderar på att kanske, kanske lägga kakelplattor på golvet?


Kök - "Mitt rum" enligt André. Här behövs heller inga åtgärder, men jag tog mig friheten att fippla upp några hyllor. Jag är ett fan av förvaringsutrymmen.

Men vad nu, ett knippe tulpaner?! Vaaaart kom dom ifrån?! Hähä..

Solsemester, någon?

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Håller alla tummar och tår för att jag för en gångs skull ska få vinna något!

En första förfråganSe här - en första förfrågan på bloggen! Jag är överväldigad! Detta är ett genombrott, ett mirakel. Nä, men.. det är mycket trevligt åtminstone, och jag uppmanar alla er stadiga sju läsare att hädanefter fråga mig om ni vill veta något specifikt. Jag svarar på allt och fotar allt ni önskar, såvida det inte gäller nakenbilder. Eller musik jag lyssnar på. Jag är dödsallvarlig.

För att besvara din fråga, eller snarare befallning, Hen Anonym, så kommer det ett hemma-hos-oss-reportage imorgon. Dels för att jag inte orkar städa just nu, samt att solen snart går ner och då blir bilderna inget vidare. Men din önskan är min lag. Det är ju inte direkt som att jag har ett liv utanför bloggen... ... . .. . .. ......

JOHORÅ det har jag. Såatteeh....tänkte bara gör klart i den saken.

Black velvetHellooooooooooooo (som är en referens till vad? Den som vet får en guldstjärna!) Idag var solen framme - snabbt som attan flög jag i det senaste second hand fyndet, en svart sammetsklänning. Den jag så passande poserar med på ovanstående bild. Det var tillochmed läge för solbrillor idag! Så jag tog André under armen och cykeln under rumpan och tillsammans begav vi oss mot stadens kärna för att posta brev och leta runt på Myrorna och pumpa våra cykelhjul. När vi kom hem kunde vi sätta upp gardiner för första gången! (Vi har ju "bara" bott här sedan 1 februari.....) Tack Myrorna för gardinhållarna à 10kr/st.

AlsterMitt senaste alster, med inspiration från Modesty Blaise. Tusch på akvarellpapper (enda blocket jag hade kvar papper i). Idag fyndade jag skjorta, klänning och en massa tyg på Erikshjälpen. Cyklade sedan vidare till Söder och inskaffade nytt skissblock, nya pennor, sudd och kolkritor.

Några axplock från ängen som vore den en konstkurs

Här är ett par begrepp som vi arbetar/arbetat med hittills på konstkursen.

Proportioner och förkortningar


Snabbskiss av modell


Tusch


Haricots verts!

Jag och lillebror
Dear baby jesus, åter igen.

Okej, jag vet att det bara är början på mars ännu (jag fyller inte förrän i april), men jag behöver verkligenverkligen nya träningskläder. Så det önskar jag mig i födelsedagspresent, dear baby Jesus. Bara ett par Röhnischtights och passande top som andas. Kanske en svettband i frotté? Eller inte.
Nåja, det är allt jag begär. Så det är bara att börja smida planer, baby Jesus (mor & far). Jag lovar att låtsas som att jag inte har någon aaaaning om vad jag får.

Haricots verts!

RSS 2.0