Det är inte mig det är fel på, det är dig.

Jag tror att jag "mognat" och kanske till och med "vuxit upp" en aning. För imorse gick jag upp vid samma tid som vanligt, trots att jag började jobba en timma senare än jag brukar. Vad jag gjorde med min extra timma där på morgnonkvisten? Drog på löpardojjorna och tog en 45 minuters powerwalk i regnet. Man ba MEN HALLÅ VAFAN ÄR FEL PÅ DIG!??! Eller, det var åtminstone vad jag tror att mina kollegor ville skrika åt mig när jag nämnde det för några minuter sedan. Nu ser jag hur de slänger arga blickar åt mitt håll och viskar sinsemellan. Smider sluga planer. De tänker bergis faceplanta mig rätt ner i prinsesstårtan som det bjuds på i köket. Snart är det lunch....

Ajajajojoj aj

I förregår var en ju mäkta stolt över löparprestationen dåva. Nästan 5 km av konstant kutande, trots uppehåll sedan (i princip) den 7 augusti. Det har nu gått snart 43 timmar, stoltheten har mättats av och det enda jag nu känner är träningsvärk, träningsvärk och TRÄNINGSVÄRKKKK! Med en förnimmelse av träningsvärk.

I wish I wasn't there

Om någon har sett och förstått filmen I'm still here "med" Joaquin Phoenix, så får ni mer än gärna förklara för mig vad i helvete jag just sett?!?!?

D e röva

Idag bjöd vi svärisarna på middag. I sista sekund insåg jag dock att vi inte har något kaffe hemma. Det är fittigt att inte ha kaffe hemma när man får besök. Det är röva. Vi är fittigare än Hitler när vi inte bistår med kaffe på maten.
Ha d gott.

Här har ni mig

 
Här har ni "komikern", så att säga. Personen som levererar er dagliga dos med (o)igenkänningshumor. Jag må likna ett nyligen könsmoget flickebarn, men ack den livserfarenhet jag besitter och obönhörligen delar med mig av. Jag menar, igenkänningsfaktorn är hög, inte sant?
 
P.S Jag hävdar vänligt och bestämt att jag egentligen inte bryr mig om huruvida någon läser min blogg, eftersom jag själv tycker att jag är dörolig, och det duger gott och väl. Brukar (på fullt allvar) sitta och läsa genom arkiven och gapflabba. Man måste ju ha självdistans, viktigt!

Avsaknad pupill, en prosa

Kommer ni ihåg det här? I svallvågorna av detta formades drömmen jag hade under nattens mörkaste timmar. Jag drömde att jag steg ur min varma bädd, styrde kosan mot badrummet och ställde mig framför spegeln. Då upptäcker jag det - MIN VÄNSTRA PUPILL SAKNAS! Kaos uppstår. Var är den?!? Jag stirrar förskräckt, drar i ögonlocken, petar och pillar för att hitta min försvunna pupill. Jag tvingas med fasa att inse att mitt vänstra öga numera tycks bestå av enbart ett enormt, grönmelerat iris. Och är det inte lite,lite blindhet jag börjar förnimma känslan av? Här kommer den. Vilken tur att jag har övat.
 
Mvh Hypokondrikern

Detalj


I don't give a damn about my bad reputation

Det verkar som att jag omedvetet klär mig så punkigt jag bara kan JUST de dagar då ledningen från Telenor har möte i våra lokaler. Jag lyckas alltid pricka in rätt dag i veckan. Kängorna är nu hårt åtsnörade, håret är yvigt och bångstyrigt, och som pricken över jag-skiter-i-vilket-i har nagellacket börjat krackelera och vittra sönder. Jag kanske till och med slog på stort och började spela Sims på Facebook när rundturen gick förbi oss i kundtjänst.

Optimisten

När det är bra ska man va gla (skulle Mange Schmidt kunna nödrimma fram lite bajsnödigt sådär) och därför kommer här några anledningar till att fortsätta vara positiv!
 
1. Jag har fått jobba hela veckan.
2. Det är snart helg (haha, kontra no.1)
3. Imorgon får vi finbesök av min kompis Joel från Falkenberg och vi ska spendera kvällen med att se nya Resident Evil på bio och äta godis tills vi storknar!
4. Har helt underbara arbetskollegor!!!!! (Kram till er om ni läser detta!)
 

Hur gör djur?

Vet ni vad jag brukar göra i tid och otid? Jag brukar exempelvis träna på att borsta tänderna med vänster hand, ifall att jag någon gång skulle behöva amputera högerarmen, som i vanliga fall står för större delen av borstningen. Och ibland går jag runt med stängda ögon och försöker känna mig fram genom lägenheten, så att jag vet i förväg hur många steg det är mellan sovrummet och vardagsrummet, om olyckan en dag skulle vara framme och jag blir blind. Man kan ju aldrig veta vad framtiden för med sig, så det känns nyttigt att öva inför olika scenarion.
Bara ett litet tips!

Samhällets paria

Ny vecka och ännu en måndag att lägga till på listan. Har fått inbokade jobbdagar även denna vecka, hurra! Jag känner mig så viktig, som en del utav samhället nu, äntligen. Ska bara börja prenumerera på en morgontidning också.

Early morning are you working pt.2

Idag har jag fått jobba minsann! 04:20 klev jag ur sängen imorse, åkte till Sandviken och inventerade på ÖoB till 09:30. Sedan åkte jag hem och bytte om, och cyklade som en tok vidare till Hemlingby för att jobba fram till 17:00. Imorgon ska jag jobba likadant, fast på ÖoB i Gävle, och på torsdag i Söderhamn. Allt jobb kommer visst på samma gång, men jag tackar och bockar och är glad för att jag äntligen FÅR jobba!

Early morning are you working?

En fördel med att gå upp tidigt på morgonen är att man får njuta av klarblå himmel i åtminstone 52 minuter. Men det får gärna regna idag, vi ska ju ändå få en ny tv!

Stockholm city neonljus

coola kolamänniskor och lilla du.
...för jag ser onekligen liten ut här?
 

RSS 2.0