1 dag till veganism

Ni får helt enkelt stå ut med att det blir rätt mycket skriverier kring mat just nu. Känns som att det är _allt_ jag tänker på om dagarna. Kanske beror det på att i morgon är absout sista dagen utav min detox. Den dagen kunde inte komma snart nog. Känner att jag pressat mig till det yttersta för det här, och jag är verkligen på bristningsgränsen vad gäller mitt psyke. Men en sketen dag till ska man nog orka med! Sen dröjer det ett bra tag innan jag tar mig för en detox igen!

Jag ser verkligen fram emot onsdag, att bli vegan igen. Många har frågat mig av vilken anledning jag återgår till vegansk kost, och ska jag vara ärlig så är den främsta anledningen helt enkelt att jag saknar det. När jag svarar så möts jag ofta av reaktionen; "SAKNAR det??!?" Men ja, det är nog det enklaste sättet att beskriva det på. Jag saknar veganska livsmedel och känslan man har i kroppen, tillfredsställelsen man får av att vara vegan. Det känns som att man gör bra. Och det är ju en jävla bra känsla, eller hur?
Nu är det cirka 3½ år sedan jag var vegan senast, och mycket har hänt i livsmedelsbranschen sedan dess. Jag är så himlans nyfiken på allt nytt som dykt upp på marknaden! Dessutom bor jag nu i en större stad med bättre utbud, samt har en stadig inkomst att finansiera det hela med. Att käka veganskt på studiebidrag var en pärs, men det gick. Om än knapert. Nu för tiden har jag också en större vetskap om näringslära och tillskott, så överlag känns det som att jag har bättre förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av en vegansk kost.

Så om ni tänkt bjussa mig på cheesecake lagomt till onsdag så får ni tänka om! Då är det bye bye mejeri.Visst ja, jag hittade den här bilden på datorn och kom på att jag köpte nya brallor för ett tag sedan, som jag hade tänkt att lägga upp här. Men det föll visst i glömska, tills nu! Bilden får helt enkelt platsa här, utan någon som helst koppling till ovanstående text. Kan vara bra att ha något att bryta av all text med också. Det är jobbigt med text, tycker några av mina läsare *hoStJoeLhEenhOst*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0