A sunday smile

Idag var det utflyktsdag! Tåget mellan Gävle-Borlänge tar inte mer än 1½ timme, så en stor kaffe, musik i öronen och en stickning var allt som behövdes (ps. stickningen är fem gånger så lång nu, efter tur och retur)Väl framme i Borlänge styrde jag kosan mot Kupolen. Utförde ett hemligt ärende lite snabbt, för att sedan möta upp min bästa vän Sarah, hennes karl Robert och deras finaste, finaste Vincent! Saknar denna lilla familj mest hela tiden, så det kändes som på tiden att hälsa på dem. Vincent växer så det knakar, och kolla bara på de där röda lockarna han har! (!!!!) Det är ju så man smäller av *är avis**vill själv ha röda lockar, samt vill ha ett eget barn med röda lockar**
Jag fick många krampaktiga kramar och omsorgsfulla pussar av Vincent när vi kom hem - här är en av dem!
Sedan fick man även gosa med djur, exempelvis när lillkillen hade fullt upp med att åka bobbycar. Tofslan och Vifslan heter nedanvarande missar, i äkta Muminanda.

Efter många timmar av gos och lek var det dags för alla att packa in sig i vinterkläder och promenera bort till tågstationen igen, för då skulle tant Nea åka tillbaka hemåt. Vilket inte är helt enkelt när man lämnar så fina personer bakom sig. Men man får trösta sig med att vi förhoppningsvis ses igen om inte alltför lång tid. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0