Stackars köttätare

Stackars köttätare. Att ni aldrig får vara i fred. Folk bara lägger sig i vad ni äter hela tiden. Och nu ska det bli dyrt med kött också! Nej huvaligen! Man ska helt enkelt bara låta er grilla kött i fred, låta er käka kebabrullar i fred, låta er "käka en ko i veckan bara för att det är gott" i fred (ja, det är en seriös åsikt bland Aftonbladets kommentarer!!!)

Snälla, lilla, trångsynta medmänniska - ingen påstår att du måste sluta äta kött! Men det är en god idé att minska på mängden.

Men fy fan vad jobbigt. JAG tänker då inte minska på MITT förtärande, även om det bidrar till bättre levnadsförhållanden för både djur och människor, på både kort och lång sikt. Jag skiter fullständigt i koldioxidutsläpp, min egen och andras hälsa, jordens välmående - så länge jag får mina 87 kilo kött varje år så håller jag tyst. Men om du tänker rucka på DET, ja då jävlar!

Nää, tänk om den köttätande delen av befolkningen skulle äta 43 kilo kött per år, istället? Hemska tanke som för med sig så många positiva följder!

Faith in humanity. Lost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0