NyfärgadDet var hög tid för klipp och färg av det här skatboet nu! Inte nog med att jag gått flera månader för länge utan klippning, jag var även mäkta trött på det kopparblonda. Så det fick bli mörkt och dipdye och några centimeter kortare. Ja, ni hörde rätt - jag gjorde en dipdye. Har väntar tills nu när alla tycker att det är hopplöst ute, det är lite så jag jobbar, så att säga. Jag är jäklarns nöjd.

Mineralsmink

Idag fick jag lite pöst. Jag hade bland annat beställt prov på några ögonskuggor från TiKei, så jag testade att göra ett öga med en lila sotning och det andra ögat med bronsiga toner. Nu gör inte dessa bilder skuggorna någon rättvisa, de syns mycket bättre IRL så att säga. Rätt schysst med lila ögonskugga ändå, det är ju en färg som ska framhäva gröna ögon, har jag hört?

I will be ignorant, I swear

 
En har ju kommit hem från Turkiet och sådär nu va. Men en känner ju i samma veva att en inte mår så bra va. En känner ju att det inte är långt till ångesten när omvärlden envisas med att klä sig i grått, blåsigt, kallt jävla regnrusk. Jag tänker därför sitta inomhus och gifa bilder där jag kliar mig på näsan (behöver inte ens gifa den här ovan, den är ju himlasänd!) och bestämt ignorera det faktum att det blivit höst under tiden jag befann mig i Turkiet.

Simultanpackar/borstar tändernaÄr i ett mild state of panic just nu pga reser till Turkiet med familjen imorgon och har inte packat väskan klart ännu. Har som synes hunnit borsta tänderna dock. Mitt i en blink. Ha d gött. Glenn.
 

Broadening my horizons

Jag har hört att man kan hitta billiga veganska livsmedel på exempelvis affärer som säljer thailändsk mat. Så idag bestämde jag mig för att se över det alternativet. Kom hem med en kasse fylld med torkad och blöt tofu, nori, spaghetti på grönt te, kokosmjölk, mock duck (fejk-anka!) och denna mystiska dryck. Basilikafrön med honung. Första klunken smakade jättegott, andra klunken gjorde jag misstaget att tugga... Sedan var allt förstört. Tummen ner för denna. Jag får återkomma med en utvärdering av vad jag tyckte om fejk-ankan!

Nu har jag krypit upp bland kuddarna i sängen och ska kika på världsbäst film ackompanjerat med raw brownies, för att jag kan. Som ett fint avslut på denna härliga helg.

Spontant vinpimplandeEfter lördagsmiddagen kände vi för ett glas vin - som sedan inom kort utvecklades till drinkar. Nu är vi hemkomna och det är bara att konstatera att kvällen blev spontan, men även mycket trevlig. Som sig bör.

RSS 2.0